3/4/5rows sladkovodnih pearl white kovanec zapestnica za 7,5 palca FPPJ debelo biseri narave

3/4/5rows sladkovodnih pearl white kovanec zapestnica za 7,5 palca FPPJ debelo biseri narave

w3925

Novo

Na zalogi

€10.10
Količina

Oznake: hyundai primeru opomba 9, garneau kolesarske rokavice, moda desgin knjiga, očala kolo btt, chevrolet kritje vrečko, ženski copati prince, folija baloni berry, zvonec senzor za hišne živali, disney fantasia vrč.

material : sladkovodnih biserov

barva:bela

oblika :kovanec

velikost:7-8 mm

dolžina:7.5 palčni

narava sladkovodnih biserov ,njeni bližini krog ,in obraz so nekateri narave spot in rast žile ,prosimo, upoštevajte !sometims morda ne za vse enako, kot kažejo slike ogrlico !

O Poštnine:

1. Najlepša hvala za izbiro FPPJ Nakit.Vse paket bi lahko poslali v najkrajšem možnem času.

2. Če želite, da bi dobili paket hitreje, smo lahko pošljete na vas z DHL, EMS, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

izbirate lahko veliko dostava način ,vendar china post air mail brezplačno !

O Vrnitvi:

Nudimo 15 dni Vrnete Storitev

Preverili bomo vsak kos izdelkov previdno, preden odpremo, pa nekateri od njih lahko dobite poškodovan v tranzitu, če naletite na problem kakovosti, nas kontaktirajte v roku 15 dni po prejemu, potem pa bomo poslali nov izdelek ali povračilo vi za plačilo.

Za katerega koli razloga ne boste zadovoljni z vašo zahtevo, se obrnite na mene.Mi bomo ponos na naše odlične storitve in bo naredil vse, kar smo lahko, da odpravite vse težave, ki jih imate.

O Povratnih Informacij:

Če ste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve, prosimo, da preživijo eno minuto, da pustite nas 5-star povratne informacije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki