Zultanite Srebro Manšeta za Ženske,Art Deco SilverZultanite Manšeta,Art Deco, Nakit,SilverHandmade Manšeta,barva spreminja,

Zultanite Srebro Manšeta za Ženske,Art Deco SilverZultanite Manšeta,Art Deco, Nakit,SilverHandmade Manšeta,barva spreminja,

w11635

Novo

Na zalogi

€128.82
Količina

Oznake: umetnost steno, art deco ogrlica, precej umetnosti, zultanite človek, sidro gambit zapestnica, art deco plakat, zapestnica za punco, za rojstni dan, art deco zapestnica, srebro zultanit, deco prstan.

Če ste poskušali najti najbolj lepe ročno izdelane zapestnice, ste prišli na pravo mesto.Izpolnjujejo TurquazSilverArt z odlično kakovost v zultanite nakit design.Če ste sanjali o nalašč za zapestnico, ki svojih dragih kamnov barve se spreminja z različnimi viri svetlobe; svoje sanje postal resničen!

Ročno izdelane gemstone zapestnica je prepričan, da vzbudil vsakogar, ki cenijo to je lep design.zapestnico so tri zultanite dragih kamnov in lepa srebrna zapestnica design.Naše zultanite zapestnica je nastavljiva in se lahko prilagodi različnim zapestja.

Zultanite paleto barv, od rumene, konjak, rožnate do rdeče.Zultanite predstavlja impresivno sprememba barve.To je edinstvena zato, ker je njena barva se spreminja glede na vir svetlobe.Žareče, fluorescentno, zaprtih prostorih in na prostem svetlobo vsak povzroči spremembo barve v gem.En kamen, tako veliko barv!

Ročno posebno Zapestnico

Material

Srebro, Zlato (Pozlačen) Gemstone

Zapestnica Wight : 9.3 g

Zapestnica, Dolžina : 20 cm

Kamna W : 11.19 mm

Kamen L :15.02 mm

Cirkon Kamen,

Zultanite kamna

925 Sterling Srebro Manžeta

rodij, platirani

VIP POPUST:

Mi smo, ki ponuja ekskluzivni 20% POPUST kupon za vaš prvi nakup, ko ste se pridružili TurquazSilverArt VIP Klub.S tem VIP članstvo lahko dobite darila, popuste, natečaji in še več.

Povračilo VIP Kupon, preprosto prilepite to povezavo v vašem brskalniku:

http://eepurl.com/gITbIv

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki