Debelo Dolgo, Prilagodljiv Hladilnik Drgnjenje Krtačo za Čiščenje Orodje za Dom, Kuhinjo, Odtočne Cevi ED889

Debelo Dolgo, Prilagodljiv Hladilnik Drgnjenje Krtačo za Čiščenje Orodje za Dom, Kuhinjo, Odtočne Cevi ED889

w3753

Novo

Na zalogi

€5.36 €3.54
Količina

Oznake: multitool na prostem, mini multitool, nož plier, keychain multitool, ganzo multitool, eos multitool, multitool orodje, nož multitool, multitul, multi orodje.

Dolgo, Prilagodljiv Hladilnik Drgnjenje Krtačo za Čiščenje Orodje za Dom, Kuhinjo, Odtočne Cevi ED889

Značilnosti:

Ohranja Vaš Cev Čiščenje: Čiščenje vaš hladilnik možganov in druge dolge cevi, da odstranite madež, ki nastane tako, da ne onesnažujejo vaš cev, živil in blaga s Prilagodljivo Drgnjenje Krtačo, Čistilo.

Maksimira Hrana Okus: S čopičem maksimira hrane taste ,61-palčni (155 cm) skupna dolžina zaradi česar je kot nalašč za čiščenje hladilnika možganov, avto sunroof odtočne cevi ali druge dolge cevi.

Prožno in Mehko Dotikajte: Cevasto oblikovan čopič na enem koncu in zanke konca na drugega; ščetine nežno drgnjenje stran madež, ki nastane brez poškodovanja cevi; deluje na kateri koli površini materiala (baker, vinil, plastične cevi aplikacije).

Dobili Tistih, Nerodno Kotov: cev, krtačo, ki je prožna, da tudi delo z ukrivljene cevi (pod kotom manj kot 90 stopinj).Najlon ščetine zbiranje in odstranjevanje možganov, hrana, mast nastane, in ruševin; dovolj trpežne za dolgotrajno uporabo.

Enostavno upravljanje: Krmo prožna stebla (čopič najprej konec) v cevi in nežno čiščenje znotraj, medtem ko delate krtačo nazaj ven.Fleksibilen in trmast žice-telo kače svojo pot skozi z lahkoto in sega globoko v vse možganov.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Material:Najlon+Nerjavečega Jekla

Tip:Ščetka Za Čiščenje

Skupna Dolžina: 155 cm

1/2 x Prilagodljiv Hladilnik Drgnjenje Krtačo

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki