3m/5m Non-slip In Windproof črto oblačila Prostem Poslovnih Potovanj črto oblačila Pranje Perila, Oblačil Line Vrv, Vroče Prodaje

3m/5m Non-slip In Windproof črto oblačila Prostem Poslovnih Potovanj črto oblačila Pranje Perila, Oblačil Line Vrv, Vroče Prodaje

w17774

Novo

Na zalogi

€0.93 €0.53
Količina

Oznake: clotheslin, čajniki na prostem, krpo vrv, pouf na prostem, krpo konj, in mini pralni stroj, moški windproof oblačila, windproof oblačila za lase, vrečko za pranje, mini pranje.

Opis:

Na črto oblačila je odporen na veter in ima posebno mrežo/ograjo design in particijo design.Preprečiti vpliv vetra ali drugih dejavnikov, ki povzročajo oblačila, da se držijo skupaj, kar sušenje bolj učinkovito.

Velike zmogljivosti in močno prenosni črto oblačila lahko nosijo dovolj teže, da shranite mokro obleko in listi brez padca ali zlom.Lahko visi več oblačila na to brez uporabe dodatnih kljuke, lahko uporabite obešalniki ali clothespins .

Na črto oblačila je enostaven za prevoz in shranjevanje.To lahko popolnoma se izognili težave sukanje in knotting.To je najboljša izbira za potovanja, kampiranje na prostem, izleti in hiše, spalnice, balkoni, dvorišča, nadstreški, kopalnice.

Dva iz nerjavečega jekla kljuke so zelo enostavno popraviti, kar je bolj priročno in praktično za vsakdanje življenje ali aktivnosti na prostem.

To zložljive črto oblačila lahko enostavno zvije za podporo vam; to je najboljša izbira za potovanja, kampiranje na prostem, in družinsko uporabo.

Specifikacije:

Material: najlon

Barve: modra, zelena, roza

Dolžina: 3m/5m

Paket Je Vključeno:

1*črto oblačila

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki