Jutranji Svetlobi Gozd Visi Tapiserija, 3d Tiskanih Tapiserija, Krasen Wall Art Dekor Doma Hotela Vhod v Ozadju Krpo

Jutranji Svetlobi Gozd Visi Tapiserija, 3d Tiskanih Tapiserija, Krasen Wall Art Dekor Doma Hotela Vhod v Ozadju Krpo

w3582

Novo

Na zalogi

€11.11 €9.45
Količina

Oznake: gospa torbici amazon, jyuto telo blazino, komplet cnc 100 x 100, čipke kamen steznik, marihuana primeru 9a, greninja nahrbtnik, litij-108v 15ah, otrok nalepke za nohte, greninja superge.

>>>>Element Podrobnosti

Značilnosti: 1. Tapiserija je primerno, da preuči, hodnik, spalnica, dnevna soba, doma, jedilnica, hodnik, kopalnica, hotel in preddverju.

2. Sodobni tiskani tapiserija z stroj za tkanje proces je pravokotne končnega izdelka.Velika velikost: približno 200 * 150 cm/78.74*59.06 v.

3. Visoko kakovostne tkanine počuti mehki z dobro debeline, zato tapiserija je udoben dom, tekstilni izdelek.

4. Z uporabo 3D tehnologije za tisk, barva je čudovita in zelo lepo, ne zbledi in enostaven za čiščenje.

5. Tapiserija se lahko uporablja za notranjo in zunanjo uporabo: kot dekoracijo sten, v ozadju krpo, prt, zavese, plaža brisačo, brisačo, itd.

Specifikacija:

Velikost: približno 200 * 150 cm/78.74*59.06 v

Seznam Vsebine:

Visi Tapiserija, * 1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki