Graphene USB Ogrevanje Telovnik Večnamensko Ogrevanje Telovnik Smart Ena velikost Zdravstvenega Varstva, Oblačila, Moški In Ženske, Toplo Telovnik

Graphene USB Ogrevanje Telovnik Večnamensko Ogrevanje Telovnik Smart Ena velikost Zdravstvenega Varstva, Oblačila, Moški In Ženske, Toplo Telovnik

w25699

Novo

Na zalogi

€17.04 €8.69
Količina

Oznake: gore tex jakna, ponaredek golf, graphen v prahu, telovnik ogrevanje moški, mačka pametna oblačila, za zdravje, jakna toplejše, moški goretex, prva pomoč oznaka, plu velikost.

Opis:

Značilnosti:

1. Idealen za dejavnosti na prostem, kot so sani, motorna kolesa, gorsko plezanje, kampiranje, pohodništvo, smučanje, ribolov, lov ali pisarniške dejavnosti, kot tudi poslovno uporabo v jeseni in pozimi, ker je tanek in lahek, in ne občutek napihnjenosti v svoj plašč.

2.Lahko uporabite svoje moči za polnjenje telovnik in da se prepričate ali uporabljate 5V / 2.1 univerzalno serijsko vodilo vrat.Opomba: baterija brezplačno.Universal serial bus čepi so združljive z večino viri električne energije na trgu.Ima tri temperaturah, ki se lahko prilagodi, ki se dviga strmo, in 3s ogrevanje strmo.En-klik nadzor je enostaven za uporabo.

3.1 gumbi za nadzor treh temperaturah-ogrevanje na ramena, zgornji del hrbta, srednji in zgornji nazaj, in en gumb za tri ogrevanje nastavitve, 40 ℃ / 104 stopinj Celzija do 60 ℃ / 140 stopinj Celzija.Uporaba inteligentni sistem ogrevanja, je priporočljivo, da nosite spodnja in potem vest, da se prepreči nizke temperature opekline.

4. Pomagajo spodbujati cirkulacijo krvi in blaži bolečine v mišicah.Hkrati, prav tako je učinek hyperthermia.Najboljše darilo za družino in prijatelje, najtoplejšo darilo v mrzlem zimskem času.

Specifikacije:

Izdelek parametre:

Ime:Električna Ogrevana Telovnik

Material: poliester vlaken

Teža: 350 g

Nazivna moč: 9W

Nazivni tok:1850 mA

Ne vključuje moči banke

Paket Je Vključeno:

Vroče telovnik * 1

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki