Super Mehko Puhasto Na Prostem, Potovanja, Živali Tiskanja Doma Dekor Lahki Vrgel Odejo Kavču Specializiranimi Za Umetno Krzno, Dnevna Soba Za Raztegljiv Kavč

Super Mehko Puhasto Na Prostem, Potovanja, Živali Tiskanja Doma Dekor Lahki Vrgel Odejo Kavču Specializiranimi Za Umetno Krzno, Dnevna Soba Za Raztegljiv Kavč

w17196

Novo

Na zalogi

€28.62 €20.03
Količina

Oznake: postelja vrgel, puhasto vrgel, umetno vrgel, Vrgel, krzno kavč, odejo krzna, odejo zajec krzno, postelja krzna, odejo specializiranimi za umetno krzno, odejo, vrgel.

Opis:

DVOJNO STRANICAMI DESIGN: luksuzno puhasta odeja je izdelana iz poliestra in umetno furfabric.Svoj vrh je narejen iz dolgih dlak tkanine in mehko poliestra nazaj žico skupaj za trajnost.

Dvojno stranicami design omogoča različne mehkobo, zaradi česar boste počutili toplo in udobno v postelji.

VELIKOST/BARVA: O 51x63inch odejo, živali tiskanja modela, zelo lepe barve, omogočajo enostavno ujemanje s dekor ali drugih naglas kosov.

UDOBJE IN LAHKI: Plišastih odeja je več dihanje, lažji in mehkejši.Si želite, da ovijte okoli vas.

Dobili udobno in toplo s tem zelo razkošno mehko in puhasto, plišastih odejo.

MULTI FUNKCIONALNE ODEJO: Primerna za vsako priložnost, primerna za crkljanje na kavču gledal TV ali sprostitev v posteljo.Prav tako je super za prostem, parki, kampiranje.

Lahko je tudi kot darilo za družino in prijatelje.

ENOSTAVNO NEGO: Puhasto dolgo specializiranimi za umetno krzno odeja je enostaven za čiščenje.Priporočljivo je, da se pranje v hladni vodi v pralnem stroju, suha pri nizki temperaturi, ali se zrak posuši naravno.

Specifikacija:

Material: Poliester/Specializiranimi Za Umetno Krzno

Barva: Bela

Velikost(LxW): O 160x130cm/62.99x51.18-inch

Paket vključuje:

1pc x Vrgel Odejo

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 1-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki