Mini Digitalni Temperaturni Regulator LCD-Zaslon Termostat za Hladilnike Kmetijah Termostat Inkubator 220V 10A

Mini Digitalni Temperaturni Regulator LCD-Zaslon Termostat za Hladilnike Kmetijah Termostat Inkubator 220V 10A

w2520

Novo

Na zalogi

€15.73 €9.75
Količina

Oznake: časovni zamik, nadzor 220v, termometro digitalni temperaturni regulator, digitalni prikaz temperature nadzor, gnezdo termostat krmilnik, thermoregulator 220v temperaturni regulator, termostat krmilnik rjava, sonoff th16 temperatura in vlažnost, termostat krmilnik kovin, ročno uravnavanje temperature, digitalni termostat controler.

Mini Digitalni Temperaturni Regulator 220V 10A LCD-Zaslon Termostat za Hladilnike Kmetije

Opis:

Ta digitalni temperaturni regulator z velik in jasen LCD zaslon omogoča merjenje temperature od -50 do 110 °.To zunanja oblika ogrevanje in hlajenje načini, kalibracijo temperature funkcijo delay start funkcija, obnavljanje tovarniških nastavitev funkcije, itd.In to se lahko uporablja za vse vrste hladilniki, kmetije, znanstvene laboratorije, dom nadzor temperature, industrijske opreme in drugih temperaturno nadzorovanih sistemov.

Značilnosti:

Mini digitalni temperaturni regulator.Z velik in jasen LCD zaslon za boljšo berljivost.Širok temperaturni merilni razpon: -50 ~ 110 °.Ogrevanje in hlajenje dve nadzor načinov.S kalibracijo temperature funkcijo.Zakasnitev start funkcija.Lahko nastavite tako visoko in nizko temperaturno mejo, zaklepanje je tovarniško parametrov.Podpora obnovitev tovarniških nastavitev Podporo power-down skladiščenje (Parametri, ki so bili določeni so še vedno veljavna, ko nenadoma moč navzdol), ki se Uporabljajo za vse vrste hladilniki, kmetije, znanstvene laboratorije, dom nadzor temperature, industrijske opreme in drugih temperaturno nadzorovanih sistemov.

Specifikacije:

Nadzor Temperature območje: -50 ~ 110 °

Meritev Temperature napaka: ± 0.5 °

Senzor Model: NTC (10K / 3435)

Prikaz točnost / natančnost nadzora: 0.1 °

Obratovalna napetost: AC90V-AC250V

Delovni tok: . 200mA

Rele kontakt proces: AC10A / 220V (lahko prenesejo 2200W obremenitev)

Podatke Shrani: Da

Obratovalna temperatura: 0 ~ 60 °

Temperatura skladiščenja: -10 ~ 60 °

Barva: Prikaže kot slika

Velikost: 75 * 34 * 85mm / 2.95 * 1.34 * 3.35 palčni

Package Teža: 130 g

Package Seznam:

1 x Digitalni Temperaturni Regulator

1 x Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.kooncept.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki