8 Descender Plezalna Spustu Opreme Aluminij Zlitine Vrvja Ploščo za Plezanje Belaying in Rappeling Naprave FK8

8 Descender Plezalna Spustu Opreme Aluminij Zlitine Vrvja Ploščo za Plezanje Belaying in Rappeling Naprave FK8

w1911

Novo

Na zalogi

€10.83 €8.12
Količina

Oznake: silca multi orodje, deko multi orodje, belay serum, fk8, Xinda, civic type r zadnji spojler, državljanske fk, descender rappel, kolesa multi orodje, državljanske fk8.

8 Descender Plezalna Spustu Opreme Aluminij Zlitine Vrvja Ploščo za Plezanje Belaying in Rappeling Naprave FK8 Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

Hranite Vašo Varnost: uporablja trenja med vrv in Descender naprave za upočasnitev spust ali zavore.Ekstra debelo z ušesi in belay režo bo vaša varnost, tudi v reorganizacije ali izredne razmere.

Super, Zavorni Upor: Breaking moč 7716 lbf (35KN/3500kg).Omogoča gladko vrv dejanje, medtem ko padajoče ali belaying, ponuja odlično nadzor na vrvi.

Slika 8 Descender: Veliki Steni Climbings Terminal 8 z Ušesi je izboljšanje glede standard slika 8 naprav z izboljšano zlom in varnostne funkcije.

ENOSTAVNO ZAKLEPANJE-OFF: S željno uho, zaklepanje sami off z obema rokama brezplačno, bo veliko lažje in varnejše.

To Velja Za: Primerno za planinarjenje, Plezanje, ledno Plezanje, Reši, Delo-Na-Višino, Tehnične Vrv Reši, Alpinisti, Jamarji in Šport Rappelers

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material: aluminij zlitine 7075

Ime: Osem znakov obroč descender

Material: visoko trdnostjo aluminij zlitine

Natezna sila: 35kN (približno 3500 kg)

Velikost:kot na sliki je prikazano

Teža: 124g

Paket Vključuje:

1x Osem znakov obroč descender

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki