Les Obroč Nosilec Polje Poroko Zaročni Prstan Imetnik Polje Nakit Polje Korist Darilo F3MD

Les Obroč Nosilec Polje Poroko Zaročni Prstan Imetnik Polje Nakit Polje Korist Darilo F3MD

w190345

Novo

Na zalogi

€5.09 €3.41
Količina

Oznake: zaročni prstan polje mobile, zaročni prstan polje boho, polje zaročni prstan, edinstven zaročni prstan polje, zaročni prstan polje prijatelji, tardis zaročni prstan polje, prilagojene zaročni prstan polje, zaročni prstan polje kamna, zaročni prstan polje ideje, prilagojene zaročni prstan škatle.

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

Funkcija:

KAKOVOST ZGORAJ: Visoka kakovost lesa obroč polje za kmečko poročni obred, ljubek mali prstan nosilec, ki ima tako neveste in ženina obroči varno.

Do potankosti IZDELANE: Vsak lesen prstan polje je ročno izdelane za najvišjo raven kakovosti.Naše lesene obroč škatle ukrep približno 5x2x4cm,globoko in je vsestranski in univerzalne velikosti za vse dogodke!Vsaka lesena obroča polje značilnosti prednji zapah in burlap obroč blazine.Prosimo, upoštevajte, da škatle so ročno izdelane in belo opran.Škatle se lahko razlikuje od foto zaradi bele proces pranja.Morda obstajajo majhne razlike v barvi.

Kot NALAŠČ UPORABLJA IN IDEJE: Hraniti poročni prstani in varno v ta čudovit lesen prstan imetnik polje.Naredi za premišljen, očarljivo darilo poroka oziroma poročni tuš prisotna.

PRILOŽNOSTI: Primeren za vse vrste poroko dejavnosti, ali v zaprtih prostorih ali na prostem.Kot nalašč za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem se skupaj, kot so poroke, poroka forum, okraski, obletnice stranke, sodelovanje pogodbenice ali katere koli druge vrste srečanj, imate lahko z družino in prijatelji pomoč, praznovanje vaš poseben dan.

Specifikacija:

Material: Les

Barva:Kot slika kažejo

Velikost: 5x2x4cm,1cm=0.39 v

Paket Vključuje :1 x Lesa Obroč Polje

Opomba:

1.Nakit ni vključena

2.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od th e slike, prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe

3.Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki