Nepremočljiva Sweatproof Sprednji Avtomobilski Sedež Kritje Univerzalni Fit Avto Nego Zalivov Sedež Protector za Avtomobilske Sedeže

Nepremočljiva Sweatproof Sprednji Avtomobilski Sedež Kritje Univerzalni Fit Avto Nego Zalivov Sedež Protector za Avtomobilske Sedeže

w14370

Novo

Na zalogi

€15.49 €11.93
Količina

Oznake: ljubezen lutka pakustan, ključ zajema 4 dnu, mikrofon mesa m5, olympus pen 9 hitro, led honda jazz megla, fiber silikonski mi5, hellboy peep majica, lycra, bež tkanina, goon ljudi fotografije.

Značilnosti:

Material: narejen je iz toweling mikrovlaken tkanine, ki daje sedeža kritje dober pogled in zelo dolgo življenjsko dobo.To je kot nalašč za usnje ali oblazinjenje sedežev.

Univerzalno: Z nastavljiv elastični pašček, sedež patron je oblikovana tako, da večina avtomobilskih sedežev, prilagaja.

Uporablja: Ta avto sedež pokrov ščiti svoj sedež iz znoj, umazanijo in hišne las.Ne skrbite za vaš avto sedežev, kako smrdljiv in umazan.

Nepremočljiva sedeža kritje stenji vlago proč in ohranja avtomobilski sedež, svež in čist.

Anti Slip: sedež pokrov je oblikovan z anti-slip varnostno tkanine, ki je super udobno in se ne zdrsne izven svojega sedeža.

Enostavno Uporabo: Enostavno namestiti in odstraniti, za pogosto pranje.To zvitki gor, lep in majhen za priročno shranjevanje.

Specifikacije:

Postavka Vrsta: Avto Sedeža

Material: Toweling

Barva: Črna

Velikost: Približno 140 x 75 cm

Paket Vključuje:

1Pc x Avto Sedeža

Opombe:

Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki