3 v 1 Magnetni Kabel za Polnjenje s 3 Kabel Glave (mikro Usb/l/tip C) 360 Vrtenje Pleteni Kabel za Polnjenje Kabel 2M Standard ONLENY

3 v 1 Magnetni Kabel za Polnjenje s 3 Kabel Glave (mikro Usb/l/tip C) 360 Vrtenje Pleteni Kabel za Polnjenje Kabel 2M Standard ONLENY

w13852

Novo

Na zalogi

€5.81 €4.24
Količina

Oznake: c tip magneta kabel, 360 polnjenje, 540 kabel, cabl micro usb, polnilnik magnet, tip c cabl, 90 micro usb, kabel micro usb, 180 kabel, magnet usb.

Značilnosti:

Visoka magnetna sila, slepi magnetni sesalna samodejno umerjanje priklopa za polnjenje, kar močno zmanjša število svečke na telefon polni vmesnik za škodo, magnetna linija enkrat = tradicionalnih N-krat, vtiči ni treba, da potegne ven, lahko deluje kot prah plug za zaščito mobilnega telefona.

Enoročno uporabo mobilnega telefona, ne potrebujete tradicionalnih eno roko držite mobilnih telefonov, z eno roko držite podatkovnih vodov morali biti usmerjeni v vtičnico, tako da boste lahko uživali v užitek vožnje, vožnje in različnih priložnostih v razpoloženje in delovanje izkušnje!

Specifikacije:

Ime Izdelka: Krožno Magnetno Podatkovni Kabel

Uporablja naprave: Android / iOS / TIP-C

Material: aluminij zlitine, TPE, baker jedro, LED luči

Funkcije: hitro polnjenje

Barva: črna, siva, rdeča

Dolžina: 2 metrov

Pakiranje polje velikost: 7.5*15.5*1.7 cm

Trenutno: 2.1

Paket Je Vključeno:

1 x Podatkovni Kabel

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 odklon.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki