Hitro Polnjenje Podatkovnega Kabla Hitro Polnjenje Podatkov, Kabli, Polnilec za Samsung Xiaomi Huawei MP3 Android Microusb Kabel S4 tip-c Polnilnik

Hitro Polnjenje Podatkovnega Kabla Hitro Polnjenje Podatkov, Kabli, Polnilec za Samsung Xiaomi Huawei MP3 Android Microusb Kabel S4 tip-c Polnilnik

w64609

Novo

Na zalogi

€0.20 €0.12
Količina

Oznake: porodo hitro polnilnik, sasung hitro polnilnik, hitro polnilnik gy, hitro polnilnik priz, ambrane hitro polnilnik, hitro polnilnik človek, emy hitro polnilnik, doogge hitro polnilnik, hitro polnilnik gs, lvsun hitro polnilnik.

Značilnosti:

1. no ogrevanje: ta podatkovni vrstici sprejme visoke čistosti jedro za polnjenje brez ogrevanja, ki je zelo varen.

2. Nad napetostjo: vgrajen inteligentni čip z nad-napetosti funkcijo za zaščito.Če se polnjenje napetost je previsoka, se bo samodejno prilagodi in zaščito baterije.

3. Zaščita pred preobremenitvijo: vgrajen inteligentni čip za identifikacijo opreme, polnjenje, curek polnjenje za preprečevanje trenutne preobremenitve, polnjenje bolj stabilen, ne da bi poškodovali stroj.

Opis:

Ta podatkovni kabel je izdelan iz trpežnega materiala, ki je zelo hitro polnjenje, in zelo varno z preobremenitve in prenapetostna zaščita.

Specifikacije:

Postavka Št.: S4

Vmesnik: 8PIN, TIP-C

Dolžina: 1m

Število veje priključki: eno glavo

Tip: za S4, Apple, S4 tip-c (neobvezno)

Paket Je Vključeno:

1 nastavite*podatkovni kabel

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki