8pcs Celoten Spekter LED Grow Light Bulbs za Sobne Rastline za E27 Vtičnice, Žarnice

8pcs Celoten Spekter LED Grow Light Bulbs za Sobne Rastline za E27 Vtičnice, Žarnice

w6365

Novo

Na zalogi

€39.57 €18.99
Količina

Oznake: greensindoor, za obrat, lučka, enostavno rastejo led, 1000w led dimmer, aluminij toplogrednih, 28w rastejo, hindor, hydroponic rastlin raste šotor, budmaster, qvvcev led rastejo.

Parametri:

Vhodna napetost: E27 Parka AC85-265V/50-60hz

Led Chip:Epistar

Led Količina:28leds

Led Tip:SMD5730 LED Čip

Body Material:aluminij

Barva:Celoten Spekter

Življenjska doba:>50000hrs

Uporaba:Toplogrednih plinov,growbox ect

Značilnosti: Visoka kakovost in celoten spekter led Dolgo življenjsko dobo do 50.000 ur v Primerjavi z fluorescentna svetloba je lahko Pomaga, da shranite 40-50% energije Aluminijasto ohišje, da svoje toplote upravljanje uspešnosti odlično AC85-265v napetost,kjerkoli ga želite uporabiti, samo to Ne contrain škodljivih snovi v okolje ali človeško telo Celoten spekter svetlobe,90% je mogoče absored za rastline

Dimenzija:

Fotografije:

Plačilni pogoji:

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8. Dostavo metode: Količina in zagotavljanja kakovosti: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, ko oba, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.kooncept.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki