Razpršilnik Za Toaletni Papir Držalo Stensko Nepremočljiva Predal Pladenj, Kopalnica, Toaletni Papir Držalo Za Večnamensko Kopalniške Opreme

Razpršilnik Za Toaletni Papir Držalo Stensko Nepremočljiva Predal Pladenj, Kopalnica, Toaletni Papir Držalo Za Večnamensko Kopalniške Opreme

w6137

Novo

Na zalogi

€15.99 €11.99
Količina

Oznake: razpršilnik ale steno, v ujetništvu steno razpršilnik, pena steno razpršilnik, stenska pipa set, 3 steno razpršilnik, kuhinja steno razpršilnik, stene trak razpršilnik, stene spray razpršilnik, doitool steno razpršilnik, wall towel dispenser.

Vse, vgrajen Nepremočljiva Kopalnica Predal Pladenj, Kopalnica, Toaletni Papir Držalo za Večnamensko Kopalniške Opreme

Opis:

Na papirnato brisačo, razpršilnik z vrh platform design lahko shranite papirnate brisače in imajo različne predmete.To je zelo primerna za shranjevanje mobilnih telefonov, robčki, hand sanitizer, tipke, pepelniki, ure in očala.Toaletni papir držalo lahko zmanjša nered v kopalnici in rešiti svojo shranjevanje problem.Idealen za gosta, sobe, kuhinje, garaže, pisarne, kopalnice, spa resorts, restavracije, kavarne, hoteli, klubi ali palice.

Značilnosti:

[Veliko prostora za skladiščenje] vrhu tkiva rack ima shranjevanje tabele za shranjevanje manjših predmetov, in tam je veliko prostora za shranjevanje za shranjevanje osebnih predmetov in smeti vrečke v notranjosti.

[Nepremočljiva] nemoteno toaletni papir imetnik ne more izpostaviti toaletni papir vode, niti ne more obdržati hišnih ljubljenčkov toaletni papir.

[Žagasto vtičnico] nazobčanim papir vtičnico na papirnato brisačo, nosilec je primeren za zvitkov papirja in papir ekstrakcijo.

[Enostaven za namestitev] wall-mounted papirnato brisačo, imetnik z brezhibno nalepke je zelo učinkovit za vzdrževanje stabilne države in se pogosto uporablja za najbolj ravne površine, kot so les, steklo, in kovinskih površin.

[Visoko kakovostnega materiala] toaletni papir držalo je narejeno iz visoko kakovostne ABS materiala, z 360° tesnjenje design, ki je trajno, zanesljivo in varno.

Specifikacija:

Barva: češnja roza; modro nebo; slonokoščena bela; ocean blue

Material: PP

Slog: sodobno

Nosilna teža: 10 kg

Namestitev: stenska svetilka

Priložnosti: kopalnica, kuhinja, jedilnica, itd.

Velikost: 190*130*135mm (splošno) 175*125*88mm (trasant)

Seznam vsebine:

1 *Kopalnica wall-mounted tkiva polje

Opomba:

1. Ročno merjenje, obstajajo napake, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki