4 Čisti Načini Električna zobna ščetka Nepremočljiva Mehke Ščetine Visoko Sonic Vibracije Baterije za zobno Ščetko z 2 Čopič za Glavo

4 Čisti Načini Električna zobna ščetka Nepremočljiva Mehke Ščetine Visoko Sonic Vibracije Baterije za zobno Ščetko z 2 Čopič za Glavo

w60231

Novo

Na zalogi

€1.64 €0.90
Količina

Oznake: stekla gumbi za nadzor, stekla kekse etsy, steklen pokrov čokolado, kozarec kave srčkan pokal, kozarec kave nalepke, stekleno posodo čevlji, steklen pokrov telefona a71, stekla cocktail gtk, steklen pokrov galaxy 10.

Odraslih za ponovno polnjenje zobna ščetka mehke lase sonic vibracije zobna ščetka

Prednost tega izdelka je v močni moč 45,000 krat na minuto in natančno kontrolo 12 prestav.

Telo material: ABS Krtačo vodja: DuPont krtačo glavo (mehke lase) privzeto originalni embalaži, je skupno 2 ščetko glave

Nepremočljiva uspešnosti: IPX7 telo nepremočljiva

Pakiranje velikost: Kitajski color box embalaže 22.4*13.5*3.7 cm

Teža: 0.3 kg

Motor: Magnetnem zvok wave motor Moč 2w Največjo frekvenco vibracije: 45000 krat/min

Vhodna napetost in tok: 5V / 1A čas Polnjenja: 2 uri

Baterija: 3,7 V/500mah litijeva baterija Trajanje: 15 dni (po 2 minutah vsakič, 2-krat na dan) Življenje: 90 dni

Načinu čiščenja: 4 vrste

1. Redno čiščenje način: eno orodje je približno 31000 krat/minuto, in zobje so temeljito očistiti z visoko frekvenco vibracije zvok valov in vsako področje usta očistimo in celovito.Ta način je običajno uporabljajo kot običajno.

2. Občutljiv način: drugi prestavi je o 33000-krat/min.Ta način je primeren za tiste, ki z uporabo električne zobne ščetke sonic prvič in tiste z nežnostjo in zob alergije.

3. Poliranje sekretar: V tretji prestavi, je o 38000-44000 krat/minuto, in deluje v različnih pogostost načinov za bolj učinkovito odstrani madeže čaja, dim madeže, in zobozdravstveno plaketo.Primerna za visoko povpraševanje ljudi.Orodje preklapljanja načina: enkrat pritisnite, standardne frekvence je tek

4. Beljenje način: 4. prestava je o 31000-45000 krat/minuto, visoko-frekvenčni ritmični vibracije, izboljšanje kave, dim madeže, madeže čaja.Primeren za ljudi z trdovratne zobne madeže.Znova pritisnite, če želite spremeniti intenzivnost frekvenco.Vsak način ima 5 jakost bliskavice je mogoče prilagoditi.

Značilnosti:

1. Sprejme magnetnega lebdenja sonic motor, največja intenzivnost vibracij je 45000 krat/min in čiščenja, je močnejše.Obstajajo 4 načini vibracij, vsak način je nastavljena s 5 nizko, srednje in visoko nastavljiv prestav, boste našli najbolj udobno intenzivnost primerna za sebe, in čiščenje vaših zob tudi varuje zdravje vaših zob in dlesni.

2. Z inteligentno orodje za pomnilniško funkcijo, po prilagajanje vaše najbolj udobno prestavi, se bo samodejno ne pozabite, orodje, ki ga uporablja, pred, brez ponavljajoče se delovanje za spremembo prestav.

3. Zobna ščetka ščetine uporabo American DuPont ščetine za zaščito zdrave dlesni

4. Zadnji glavna enota sprejme vijugasto design, ki ima boljši oprijem in ima nedrsečo učinek.

5. S 30 sekund, da se samodejno spremeni območje opomnik in 2 minut, da se samodejno ustavi.Pomaga razviti dobro ščetkanje navade.

6. IPX7 je nepremočljiva in mogoče oprati za celotno telo.

Možno je, da spremenite vibracijsko intenzivnost izdelek, vendar je zaradi velikega števila prestave v vsaki način, dejanska sprememba v moč vsako orodje ni očitna pri dejanski uporabi!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki