Zapreti Polje Kocke, družabne Igre, Lesene Številke, Igrače Za Odrasle, Otroke, Družino, Izobraževalne Matematike, Strategije Stranke, Igre za 2 ali 4 Igralci

Zapreti Polje Kocke, družabne Igre, Lesene Številke, Igrače Za Odrasle, Otroke, Družino, Izobraževalne Matematike, Strategije Stranke, Igre za 2 ali 4 Igralci

w56607

Novo

Na zalogi

€45.90 €23.41
Količina

Oznake: 5 drugo pravilo igre, gymnast, d4 rdeča, odraslih pižamo igre, velike kocke, IGRE, odbor družinske igre, kocke igro, odraslih math igre, kocke set.

Specifikacija:

Material: les

Seznam vsebine:

1 nastavite partiy igre

Funkcija:

1.Digitalni flop je digitalni igra, ki je primerna za vse starosti in je zelo priljubljena v tujini.Otroci se lahko učijo matematiko in izboljšanje njihove inteligence med zabavo.

2.Poleg tega je ta igrača je prav tako zelo priljubljena v izobraževanju za prosti čas proizvodnih centrov, kot so bari, KTV.

3.Varno in Ne-strupeno: To lesenih število igre igrača je narejena iz naravnega lesa materiala, varna, vzdržljiva in s fino teksturo.Ta lesenih število odbor je smešno in tradicionalne igre.

4.DIY Design: Vsak odbor natisne s številko na dvojno straneh, namesto besede, tako da jo lahko urejajo pravila igre prosto.Primeren za funkcijo, kot zabavo za stranke ali izobraževalna igra z družinami.

5.Izobraževalne Igrače: Ta lesenih število igre toy lahko gradijo zgodnje oblike in priznavanje znanja in spretnosti, in je lahko navdih za otroške domišljije, kot tudi spodbujanje njihove fizični in intelektualni razvoj.

6.Prenosni Design: Prenosna zasnova omogoča priročno, da igrajo na prostem dejavnost, osebe, KTV in objave.Ta lesenih število igri krovu je igrača zabavno igro za stranke, preprosto orodje, še lahko dodate veliko zabave.

7.Darilo za Otroke: To lesenih število igre igrača je super darilo za vaše prijatelje, družinske člane in otroke.To je idealen in ustvarjalno rojstni dan ali Božična darila za otroke, fante in dekleta.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<