Polyhedral 4 Venčni Plum Blossom Rdeče Granat Solitaire Stranka Jewelrys Silver Plated Argent Slog Prstan Velikost S0787

Polyhedral 4 Venčni Plum Blossom Rdeče Granat Solitaire Stranka Jewelrys Silver Plated Argent Slog Prstan Velikost S0787

w54483

Novo

Na zalogi

€8.38
Količina

Oznake: 925 trdna, etnične obroč srebrna, meteor obroč, granat v srebrni, preklop sproži, kayi obroč, travis scott wall art, v prahu puff, w1070, indijski moški prstan.

Pišite Nam :

Če imate kakršnakoli vprašanja , prosimo, da stik z mano v "sporočilo", ker živimo v različnih časovnih conah, tako da morda bom vrniti kasneje,vendar mora biti v 24 urah.

Toplo Nasveti:

Dragi kupec,Če ste čakali za dovolj časa, vendar nisem prejel vaš izdelek, mi prosim sporočite in bom z veseljem pomagal!

Če ne želite izdelka, ko boste prejeli,prosimo, kontaktirajte me v prvem,in prosim, ne odprete primeru in levi slabo mnenje!!!

Dostava:

To bo prečenje približno 30-45 dni, na naslov, ki ga pusti v www.kooncept.si,lahko stik z mano, če ne boste prejeli izdelek po tem času,in vas prosimo, da stik z mano v vsakem trenutku.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost!

Plačilo:

Sprejemamo Samo kreditne kartice, kot so Visa ali Mastercard, prosimo, da napolnite vaš račun pred izvedbo plačila, je zelo varnejši in hitrejši.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki