5 Kos Iz Nerjavečega Jekla Up Kljuko, Zgornjo Mejo Kavelj Stenska Omara Brisačo/Plašč Kavljem Tri Vilice Kljuko, Doma Dekoracijo Up Kavelj

5 Kos Iz Nerjavečega Jekla Up Kljuko, Zgornjo Mejo Kavelj Stenska Omara Brisačo/Plašč Kavljem Tri Vilice Kljuko, Doma Dekoracijo Up Kavelj

w41745

Novo

Na zalogi

€14.03 €10.10
Količina

Oznake: strani verižnice dekle, hrana za hišne živali lonec smešno, mazda avto ključ obroč, midea sealung obroč, matt 20 zabavno zajema, mazda avto visoko, led hb4 canbus 55w, judo nahrbtniki moški, preproge volkswagen b6.

Visoka Kakovost: iz nerjavečega jekla, višja trdota, non-deformirljiva, antikorozijski, sijajna in svetlo površino, ni strupen, okolju prijazni in neškodljivi.Trdna design, abrazijsko odporen, močno obremenjena, privlačna in praktična.

Funkcija: To je stalnica na steno ali strop stropniki, ki dovoljuje uporabo svojega sistema odloga ali odpornost pasovih.Non-snemljivo kljuko in osnovno ploščo design, zaradi česar je trajno in stabilno pri uporabi.

V Varjene, iz Nerjavnega Jekla Kavelj Znanja je Močnejši in Ima Višje Nosilnosti.Kavelj, ki je Primeren za Vgradnjo v Strop in je kot Nalašč za Obešanje Elementov.

Multi-namen: Primerna za notranjo in zunanjo uporabo, kot nalašč za viseče gugalnice, stoli, viseče mreže, antenski svile, Joga Swing Vzmetenje, prebijanje vrečke ali drugih težkih predmetov iz režijske gori.

Ta viseči mreži, komplet za montažo viseči mreži, stoli in drugih visi dodatki, kot so prebijanje torbe, viseče rastline, swing stol.

velikost:51 * 55mm, debeline m

Material:nerjaveče jeklo

barva:Srebrna

Vsebina Paketa:

5 * okrogla tri kavljem obešalnik

15 * vijak

15 * Širitev vijakov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki