Seksi konicami prstov visoko peto pumpns Moda 11 cm visoke pete diamanti bowtie čevlji Elegantna OL čevlji EU35-41 velikost BY598

Seksi konicami prstov visoko peto pumpns Moda 11 cm visoke pete diamanti bowtie čevlji Elegantna OL čevlji EU35-41 velikost BY598

w39767

Novo

Na zalogi

€83.35
Količina

Oznake: smešno slika super, smešno lutke vesolja, matron čast braclet, smešno uhani tesnila, smešno demisexual pin, smešno zajema m6 opomba, smešno kritje nasprotnega a72, decoden deli chanel, smešno velikonočni kravatni.

Dobrodošli, da obiščete našo trgovino in vam Želim imeti zelo lepo doživetje tukaj!

Prosimo, preverite velikosti, preden se odločite za nakup in informacije o Velikosti, kot je opisano spodaj :

Dostava Podrobnosti

* Smo za dostavo (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

*Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

*Nudimo Padec Ladijskega prometa,zato prosim, pustite nam sporočilo, če želite spremeniti naslov.

*STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

*Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

* Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Garancija

1.Ponujamo 12 Mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem!

2.Nudimo polno vračilo denarja, če ne boste prejeli vašega naročila na naš obljubil čas .

Povratne informacije

1.Pozitivne Povratne informacije(5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, debel dvakrat befoe zapustijo povratnih informacij.

2.prosimo, kontaktirajte nas, preden leaveing nevtralno(3stars)ali negativno(1-2stars)povratne informacije.Bomo poskusili rešiti probleme in prosimo, zaupajte nam!

Carinske Dajatve

Kot je za carinske pristojbine je odvisna od vaše lokalni carinski urad,ko smo poskrbi, da se ladja vaše naročilo ven,mi lahko napišete "DARILO" na paket, da se boste aovid velik carine.Potrudili se bomo,včasih dela,včasih ne.Vendar bomo rezervne brez bolečin, da vam pomaga Dobrodošli na moji trgovini!Želim vam dober čas!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki