Ženske Sunproof Ledu Svile Roko Rokav Čipke Sun UV Zaščito Hlajenje Rokavi za Športe na Prostem H9

Ženske Sunproof Ledu Svile Roko Rokav Čipke Sun UV Zaščito Hlajenje Rokavi za Športe na Prostem H9

w3801

Novo

Na zalogi

€4.10 €3.20
Količina

Oznake: beli človek majica 5xl, majica ženska pozimi, ps3 snes krmilnik, zahodni silverplate, spodnje perilo človek krpo, trikotnik luči led, vivo 17 napis, stenski nosilec pfa107, usb adapter sony a1.

Ženske Sunproof Ledu Svile Roko Rokav Čipke Sun UV Zaščito Hlajenje Rokavi za Športe na Prostem H9

Značilnosti:

1. Sonce in UV zaščito: Roko rokavi zaščitite roke pred uv sevanje poleti, št opekline več.

2. Udoben material: Roko rokavi iz hlajenje akrilnih vlaken visoke elastičnosti materiala, udobno in dihanje, mehko roko rokavi vam boljše obrabe izkušnje.Naredi vaš občutek kul poleti.

3. Večnamenski: Zasnovan za ženske v poletnih mesecih zagotovo počutili kul ko ti rokave na, vendar v zimskem času, je lahko vaš roko toplejše preveč.

4. Ena Velikost Ustreza Večini: Šport sonce rokavi z thumb luknjo, dobro stretchy, primerna za večino žensk roke.

5. Uporablja Priložnostih: Super, da zaščitite svojo roko, ko ti gre na prostem športov.Kot so golf, kolesarjenje, ribolov, vožnja, tek, plezanje, veslanje, vrtnarjenje, košarka, tenis in tako dalje.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: roko rokavi

Uporablja spol: ženski

Funkcija: repelenti proti Komarjem, zaščita pred soncem, anti-ultravijolično, hladilni občutek

Primeren za dve osebi sezona: pomlad, poletje

Vzorec: plain

Material: Akrilne fiber

Dolžina: 41 - 42CM (elastično)

1 par x roko rokavi

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.kooncept.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki