Vroče Prodajo Novo Modno Linijo Zajemalka Vratu Aplicirano Zuhair Murad Večerne Obleke Črne Čipke Stranka Obleko Formalno Večernih Oblek

Vroče Prodajo Novo Modno Linijo Zajemalka Vratu Aplicirano Zuhair Murad Večerne Obleke Črne Čipke Stranka Obleko Formalno Večernih Oblek

w3773

Novo

Na zalogi

€117.03
Količina

Oznake: obleka uniforma ženske, tkanine, zuhair murad, obleki zuhair murad, zuhair murad uk, bankrot obleko, kristalno obleko, led majica, obrnite papir, murad, formalne obleke.

Dobrodošli V Naši Trgovini

Spoštovani Kupec:

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Smo strokovno OEM in ODM tovarni v Suzhou,Kitajski največji poročno obleko& večerno obleko trgu .

Smo specializirano za izdelavo poročna obleka,večerna obleka,maturantski ples obleke...več let in imamo lastno strokovnih in izkušenih sodelavcev ,

Oblikovanje Elite,Strokovno Vzorec Marker ,Seamstresses······ Kupite pri nas , boste dobili

1)Strokovno in enthusiasatic storitev za stranke ;

2)Hitro ravnanje čas vašega naročila;

3)Varno in hitro mednarodni ladijski promet;

4), Visoko kakovost izdelka z razumno ceno;

5)Temeljito poprodajnih storitev za stranke;

6)Popust za redne stranke .

7) OEM so na Voljo, Kupci " Oznake Sprejeti.

8) Zaupljivi Plačilo Po Depozitni, Western Union, Bank Transfer, itd.

9) Št Minimalna Količina.

Hark delo , samo za vaš popoln veliki dan !

To je stil zelo ljubek obleko.Obleka je izdelana iz mehke in udobne tkanine, ki razkriva naravne krivulje telesa.Oblika je super.Ne le, da lahko standardno velikost, obleka, ampak tudi lahko glede na svoje meritve.Ne odlašajte več, da se to kakovostno obleko doma z najmanj denarja.

Nakup Smernice

A. Pustite sporočilo v naslednji pogoj: želite po meri izdelan velikost in barvo (če želite, da barve, enako kot sliko, tudi pustite sporočilo povedati) & točen datum boste morali obleko.

B. poročno obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in šal crinoline petticoat (prikaži na slike).Ponudbe je za eno drss samo.

C. Od računalniškega zaslona so kromatične aberacije, še posebej med CRT in LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

D. ne moremo narediti obleko popolnoma enak kot sliko, prosimo za razumevanje tega, ker to ni naš dizajn, vendar bomo potrudili, da ponujajo vsak odjemalec najvišje kakovosti.

Vljudno prosim, povejte nam svoje naslednje meritve (1 inch =2.54 cm)

celotno bankrot =__cm

pas=__cm

boki=__cm

zgornji bankrot =__cm

pod prsi =__cm

nastavek za nastavek =__cm

z ramo ob rami =__cm

dolžina ramen, prsi=__cm

spredaj dolžina ramenski pas =__cm

zunanji nogo =__cm (od pasu do tal z vašo shose o)

višina = __cm(od vrha glave do tal brez shose)

obleko color = __(lahko izberete barvo iz naše barve grafikon)

Opomba: Če imate kakršne koli obleko posebne zahteve, prosim, povej mi še enkrat, ko si mi meritve.Prosimo, izpolnite zgoraj velikost, primerna za pošiljanje iz mene.

Plačilo

PLS kliknite na "kupi zdaj" gumb, ko oddate naročilo, se bo to privede lahko do konca plačilo, medtem ko lahko pustite sporočilo o meritvah in barve.

Depozitni je brezplačno varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transfactions.Ta storitev zagotavlja, da se plačila, ki je izdal prodajalec šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu bi.

Če vaše naročilo več kot 5 kosov eno uro, bomo uporablja na debelo poceni ladijskega stroškov za vas.

Vrnitev & Izmenjavo povračilu stroškov

Sprejemamo nazaj /zameno za naslednjih razlogov:

*zavedamo se, da je težko kupiti poročno obleko preko interneta.In res želim, da bi bili zadovoljni s svojim perchance.Prosimo, kontaktirajte nas prvič pred pošiljanje predmetov nazaj k nam.Ne sprejemamo vrne brez obrnete na nas.

*Smo samo sprejmi vrne na standardno velikost poročni obleki, v popolno, čisto nov pogoj (brez dima, vonja, brez ličila madeže, brez spremembe).

*Obleke morajo biti poslani nazaj v 3days od prejema dan.

*Za izmenjave in vrnitev, stranke plačati vse stroške pomorskega prometa.

*Naredili smo očitne napake, kot so velikost in barvo, ali izgubite elemente, ko dostave, sprejemamo vračila.

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki