Vzvratno Ogledalo Vseh Terrain Vozila Super Jasno 360 Stopinj Rotacija, Anti-spravilo Zadaj Center Ogledalo

Vzvratno Ogledalo Vseh Terrain Vozila Super Jasno 360 Stopinj Rotacija, Anti-spravilo Zadaj Center Ogledalo

w36309

Novo

Na zalogi

€4.65 €3.30
Količina

Oznake: azteški avto, pokrov kt 360, spray g. super jasno, g. super čistilo, aero avto, pad zajema 360, 360 avto ogledalo, panoramski vzvratno ogledalo, 5, panoramski konveksna vzvratna ogledala, panoramski vzvratno ogledalo diktafon.

Značilnosti:

1. High definition: izdelek vam lahko z neizkrivljene in izjemno jasne slike, ki pomaga zmanjšati mrtvih kotov in zagotovi vašo varnost vožnje.

2. Non-slip sferične skupno: proizvod je non-slip sferične skupni, ki se lahko zavrti za 360 stopinj, da prilagodite zorni kot,, ki lahko zagotovi dober pogled od zadaj kota.

3. Širok spekter uporabe: izdelek je več velikosti cevi, adapterjev, ki so zelo stabilna in primerna za večino modelov z anti-skid gume blazinice,, ki se lahko poveča za namestitev trenja.

Opis:

Ta izdelek je vzvratno ogledalo za Terenska, primerna kot spredaj-ogledalo in stranski ogledalo, ki vam lahko ponudi večje gledanja in močno izboljšajo varnost.

Specifikacije:

Velikost: 8*4.5 cm

Material: plastika + nerjavečega jekla

Barva: Črna

Paket Je Vključeno:

1* Ogledalo

1* 1.75" backet

1* 2" backet

1* 1.5" backet

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki