Morska Deklica Eevening Večer Dolgo Stranka Formalno Obleko Za Poroko Visi Vratu Elegantna Talna Dolžina Halje Maturantski Obleki Haljo De Soiree

Morska Deklica Eevening Večer Dolgo Stranka Formalno Obleko Za Poroko Visi Vratu Elegantna Talna Dolžina Halje Maturantski Obleki Haljo De Soiree

w3485

Novo

Na zalogi

€48.83 €42.49
Količina

Oznake: diagnoza eos, dunhill kavbojke, skp zapestnice, ffp3 maske xl, blazine 90 70, 28w e27 rastlin, disney bittle, komolec pad 4fn, die litega kovanec.

Vodnik Po Naročilu

Dodaj v voziček - plačilo z depozit - pošljite izdelek - znak paket - potrdi in dal pet zvezd

El pago

Plačate lahko s letalske vozovnice, visa, MasterCard, QWI, Western Union, debetno kartico učitelj, WEBMONEY in bančno nakazilo.

Več možnosti plačila bodo na voljo v www.kooncept.si v prihodnosti.

Pošiljko

1. Mi ladje po vsem Svetu.

Dve blago bo poslano v roku 5 dni po plačilu je potrjena.

Tri Koli vprašanje se lahko vprašal, svobodno, naše storitve bodo vedno boljše.

Spoštovani kupci, če dostave v zamudo zaradi višje sile in blaga ne morete prejemati v normalnem času, lahko tudi prosite nas za razširitev varstva čas.Če imate kakršna koli vprašanja o tem serijo izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi smo srečni, da reši ta problem za vas.

Ene Kitajske post je predviden način dostave, vseh naročil.Smo ponavadi pošiljanje naročila za kupca skozi Kitajsko Mesto.

Dva Velika Britanija, Avstralija, Francija, Norveška, Kanada, Izrael, Ukrajini In Ruski Federaciji.Arabija Saudita

3. Ruston Express - samo za ruske Federacije.

Štiri TNT, FedEx, DHL - je izbirni način dostave, za kupca naročila, hitrejšo dostavo in več informacij.

Vrne in vračilo

1. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, lahko zahtevate vračilo, in sicer v 7 dneh od prejema blaga.

Če izdelek, ki ste jo prejeli, ne ustreza opis ali ima težave s kakovostjo, prosimo, pošljite dokazov, da nas po naši potrditvi, in boste lahko dobili razumnem vračilo ali vrniti.

Comentarios

Če je izpolnjen z našo naročil in storitev, smo iskreno upam, da mu lahko nam dobro oceno in da nas bolje, v naše delo.Zelo smo hvaležni za njegov pozitivni komentarji in podporo.

Blago so v dobrem stanju pred odpremo.Če prejmete napake, verjetno zaradi prometne težave, nam pišite čim prej, in mi bo prizadevajo, da vam z zadovoljivo rešitev.

Stik z nami

Dragi naročnik, hvala vam za vaš obisk.Če imate kakšno vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate s alifrst informacije.Mi ponavadi odgovori v roku 24 ur.

Opozorilo: če nam pošljete sporočilo na nedeljo ali praznik, odgovor je lahko zelo pozno.Bomo odgovori na začetku dela.Smo zelo hvaležni za vašo potrpežljivost in sodelovanje.

Mesto Office: Guangzhou, Kitajska.

Delovni čas: 9:30 a.m. - 6:30 p.m. (GMT + 8), ponedeljek--

Comentarios

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, pustite nas pozitivno pregled in 5 zvezdicami pregled.

Če niste zadovoljni z našo storitvijo, ali kakršne koli druge težave, se obrnite na nas, preden boste pripombe, bomo rešili težavo v najkrajšem možnem času, hvala vam!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki