Zagotavljanje kakovosti Rumena Gume HELION INVICTUS 10 MT RTR RC Ležaji Kit

Zagotavljanje kakovosti Rumena Gume HELION INVICTUS 10 MT RTR RC Ležaji Kit

w3332

Novo

Na zalogi

€9.25 €8.79
Količina

Oznake: izvor parfum, čistilo brezžične vakuumske, balon besedo, perfum, balon glasbe opomba, globod, vacuum cleaner, moški perfum, čistilo brezžični, balon welcom.

Rc Avto & Tovornjak Nosijo Kompleti

3RACING

A-TECH

BOLINK

Rc Helikopter Ki Nosijo Kompleti

PORAVNAJTE HELIS TREX 600

REZILO HELIS 350 QX

STOLETJA RADIKALNO

Rc Model Nadgradnjo

| | | |

Postavka Opis:

HELION INVICTUS 10 MT RTR

GUME ZAPRTI LEŽAJ KIT

Naše HELION Nosijo Kompleti so izdelana iz trpežne gume, ki je pečat,Trdoto in dodatno gladko Jeklo Obroči Diamond Polirani Kroglice,Lahka Zaščita Namazani.Za zagotovitev njegove excllent uspešnosti.Ležaj Kompleti imajo najnižjo odpornost.

HELION INVICTUS 10 MT RTR :

KODO

LEŽAJ DOLOČA

KOLIČINA

T-KOSI

RH2I0011

6700-2RS(10X15X4)

8

RH2I0012

MR105-2RS(5X10X4)

1

21

RH2I001R

MR115-2RS(5X11X4)

8

MR85-2RS(5X8X2.5)

4

Ste nakup ležaja, navedene zgoraj.V mnogih primerih ležaja velikosti se lahko spremeni, odvisno od posameznega modela in datum, ki je bil izdelan kot tudi različne hop ups, boste morda morali namestiti.

Prosimo, še enkrat preverite, R/C pred naročilom, da poskrbite, da boste dobili vse pravilno ležaji.Trudimo se, da kompletov posodobljene najboljše, kar smo lahko.Če ugotovite spremembe, ali napake v naši kompleti,prosimo, obrnite na nas tako lahko gledamo na to.Hvala za vašo nadgradnjo.

Uvesti:

Kot izkušen proizvajalec,Smo se zavezali, da kar visoka kakovost mini nosijo komplet za vse vrste R/c Avtomobili,Tovornjaki,Helikopterjev in Letal,izdelujemo in parka priljubljena rc nosijo kompleti tudi pakirani nosijo kompleti glede na stranke'design.

Pakiranje:

Naši kompleti prihajajo v celoti trgovina na drobno, pakirano in vakuumsko zaprti z rc kompleti ime.Če potrebujete posebno pakiranje,nam pišite risanje slik.

Zagotavlja meri embalaže:

Dostava:

Blago bo becollected po kurirju v roku 2-5 delovnih dni po vaše plačilo potrjen za Depozitni.

Prav tako vam Bomo lahko poslali goodsby tovorni predplačniške vi DHL,UPS,FEDEX,TNT,EMSetc.Prosimo, cloose express comany iz naše trgovine.

Plačilo:

Za mala naročila uporabljamo samo Depozitni.

Če imate velike, da več kot USD500.00,prosimo, obrnite na nas in zahtevajte popust in se drug način plačila,da bo nižje poslovne brezplačno.

Pakiranje Opis:

Naši kompleti prihajajo v celoti trgovina na drobno, pakirano in vakuumsko zaprti z rc kompleti ime.Če potrebujete posebno pakiranje,nam pišite risanje slik.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<