Ribolov Glavna Linija Tuljavo Pribor Za Ribolov Reševanje Na Prostem Močno Vleče Visoke Trdnosti, Prenosni Enostavno Izvajanje Ribolova

Ribolov Glavna Linija Tuljavo Pribor Za Ribolov Reševanje Na Prostem Močno Vleče Visoke Trdnosti, Prenosni Enostavno Izvajanje Ribolova

w3243

Novo

Na zalogi

€5.45
Količina

Oznake: ribolov klešče pesca, ribolov ribolov rokavice, ljubezen pesca, ribolov v košarico, pokrov pesca, ribolov ribolov škatle, škarje ribolov ribolov, obliži pesca, magnetni ribolov ribolov, ribiška torba pesca platno.

Ribolov Glavni Liniji Močno Vleče Visoke Trdnosti, Iz Najlona Potopne Skladu Ribolov Se Spopada S Tuljavo Dodatki

Funkcija:

1. Moč za zaščito vozel, boj proti nasilju in tug of war.To je izdelana iz močnega konja nit, ki je močnejši in bolj odporni na gradnje.

2. Silikonski rezerve fižol se uporablja, in elastično je prostor rezerviran na okroglo glavo, da se prepreči prostor fižol iz hitting linije.

3. Anti eksplozije vodi pokrov plumb spusti lahko trdno ovijte vodi kožo, učinkovito preprečevanje big bič iz eksplozija v vodi in letenje vodi.

4. Silikonski anti navijanje cevi lahko prepreči vozel izpadel, preprečevanje sub linije za navijanje in pravilno vozel upogibanje.

5. Velikan visoke hitrosti vrtenje obroča, močno vlečno silo.Visoko kakovostnega jekla 360 stopinj rotacija, ni enostavno zaviti, močno napetost.

Specifikacija:

Material: Najlon

Dolžino vrstice: 5.4 m/za 17,7 ft

Slog: 6#, 8#, 10#

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Ribolov Glavna Linija

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki