25pairs Goba Silikonske Pene Air Uho Nasveti Brsti Za Apple Airpods Pro Slušalke Pribor Zamenjava Slušalke Uho Brsti Slušalka

25pairs Goba Silikonske Pene Air Uho Nasveti Brsti Za Apple Airpods Pro Slušalke Pribor Zamenjava Slušalke Uho Brsti Slušalka

w3182

Novo

Na zalogi

€53.04 €49.32
Količina

Oznake: husa zraka stroki, pena nasvet, airpodspro primeru, airpodspro, airpod 3 pro, siva airpods pro uho nasveti, earpods slušalke nasveti, airpod pro, airpod, airpod pro nasvet.

Material:Kakovostna mehko peno pomnilnika.

Barva:Siva

Velikost: S / M / L

Združljiv z AirPods Pro

1:1 zasnovan za airpods pro

Nasvet: obstaja očesa notranjosti čepkov Opomba:

velikosti uho nasveti mora biti stisnjen preden vstavite v ohišje.

Funkcija:

Bloki iz več sound izboljšanje šumov.

Močnejši držite slušalke v ušesa.

Bolj udobno prilegajo.

Naše spominske pene, nasveti in vse airpods pro memory pene uho nasvetov, ki so trenutno na voljo uporaba matičnih nastavkov.

Naše steblo adapterji so zelo visoke kakovosti!

Ustreza in ključavnice ravno slušalke in mehanizem za blokiranje.

Uho nasveti so zelo trdno držite na nosilec kartice, ne bo enostavno diapozitiv izklop ali bivanje v uho, ko je odstranjena.

Nasveti za fit zadolžen primeru, ko na slušalke pa se konča mora biti spravljen v dnu ohišja, preden zaprete pokrov.

O Nas

1. Sodelujemo s številnimi tovarnami, da poskrbite, da poceni cene in dobre kakovosti, tako wholesaling in maloprodajo so dobrodošli!!!!

2. Komunikacija je najbolj pomembno, prosimo vas, da nas kontaktirate, če obstaja kakršen koli problem s predmeti, ki jih prejmete, vedno bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem za vas.

3. Vas prosimo, da nas 5-star povratne informacije po prejemu, bomo objavili naše veliko povratnih informacij za vas, ko prejmete lep pozdrav, hvala.

Odpremo In Ravnanje

Običajno smo pošiljanje elementov s Hong Kong Post/China Post s številko za sledenje za prost, kar traja približno 15 do 25 dni za večino držav.Za velika naročila (Vrednost več kot 100 evrov), Bomo poslali po EMS/DHL/TNT ali drugih Express Dostava Metod brezplačno .Obljubimo, da bomo pošljete po najbolj najhitrejši način.

Vrnitev In Garancija Politike

Ponujamo 30-Dnevno Garancijo in 12-Mesečno Vzdrževanje.Pokvarjena izdelki morajo biti poslani nazaj v izvirni paket v 7 dneh po prejemu.Vrnitev kot zamenjavo ali Vračilo kupnine.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki