VROČE Prodajo Mehkih Mikrovlaken za Čiščenje delovna halja Prah, Čistilo Ročaj Pero Statične Anti Čarobno Gospodinjstvo Čiščenje Orodja

VROČE Prodajo Mehkih Mikrovlaken za Čiščenje delovna halja Prah, Čistilo Ročaj Pero Statične Anti Čarobno Gospodinjstvo Čiščenje Orodja

w2807

Novo

Na zalogi

€1.95 €1.17
Količina

Oznake: električni zraka delovna halja, gume zraka delovna halja, opolar zraka delovna halja, anti statične delovna halja, čopič nesreča, delovna halja pohištvo, počutil okno, zraka visoka delovna halja, delovna halja zračni kanal, delovna halja magic.

Nastavljiv Odsek Podaljša Mikrovlaken Pero Delovna Halja Prahu Krtačo Gospodinjskih Čistil, Orodje

Značilnosti:

Iz nerjavečega jekla integrirana razširitev palico design, višina se lahko podaljša na 82 cm/32.28".

Lahko očistite visoko mesto.

Na delovna halja vodja uporablja gostih vlaken, v prah se lahko elektrostatično flexed svobodno, lahko čisto na mnogih krajih, in čisto življenje je lahko spoznal.

Plitev vlakna, lase krtačo glavo, močan adsorpcije zmogljivosti, prah ne bo letijo povsod.

Lahko se sklonil, čisto brez mrtvih kotov, vse-directional odstranjevanje trdovratnih madežev.

Specifikacije:

Material: plitev vlaknin, PP materiala

Dolžina: 34 cm/13.39", se lahko razširi na 82 cm/32.28"

Teža: 60 g

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

1.Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

2.Normalno je, da je silikon izdelki imajo lahko nekateri vonj, saj vulcanizer (neke vrste katalizator, ki igra pomembno vlogo v modeliranje procesa) je dodal, da je surovina, da bi končni izdelki bolj prilagodljiv.Na splošno, večina vulcanizer bo hlapnih po oblikovanju in ostanke, ki bo šla v nekaj dneh. (V vulcanizer bo naredil nobene škode za zdravje ljudi)

Majhen namig če želite odstraniti vonj: ohranjati izdelek v slano za približno pol ure, pranje in suho to, vonj bo izginil nato.

Pls opomba:

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

2.Mi bomo poslali postavke v 1-4 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

3. Če je yo u želite izbrati express dostava je, Pls, kontaktirajte nas, če želite spremeniti, ladijski promet pristojbina. (Na primer, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Vrnitev&Vračilo

1.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

2. Predmetov je kupec prejel, ni, kot je opisano, se vrne sprejeti ali ohraniti predmet, in doseči dogovor s prodajalcem na znesek za vračilo.

O Povratne Informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi 5-star, da bi podrobno oceno.Ko ste nam pokaže posnetek povratne informacije, vam bomo ponudili dodatni popust v višini 5% v naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo da paymen.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki