4-Način Multi-Avto Vtičnico Cigaretnega Vžigalnika Razpršilnik Usb Power Adapter Za Polnilnik Z Stikalo Za Polnilnik Z Dvojno Vrata Usb Za Pametni Telefon D

4-Način Multi-Avto Vtičnico Cigaretnega Vžigalnika Razpršilnik Usb Power Adapter Za Polnilnik Z Stikalo Za Polnilnik Z Dvojno Vrata Usb Za Pametni Telefon D

w2739

Novo

Na zalogi

€9.33 €7.27
Količina

Oznake: stojalo čeljusti, xvs400 izpušnih plinov, wii kos, octavia prestavi 6, wobblers svetlobe, yegui verige 03, sundials ura, tiana glavo, vitel 12v 500a.

4-Način Multi-Avto Vtičnico Cigaretnega Vžigalnika Razpršilnik Usb Power Adapter za Polnilnik Z Stikalo za Polnilnik z Dvojno Vrata Usb Za Pametni Telefon D lepo 4-vtičnico za napajanje z dvema USB vhodi in 4-v-1 avto polnilnik za nepričakovano izkušnjo.

Vsak od teh 4 vrata je samostojen, za hitro in učinkovito polnjenje.

To je modra lučka, ki označuje, če je kartica pravilno deluje, in ko je modra lučka sveti, napajalnik deluje, in obratno.

Izdelek je opremljen z varovalko.Enostaven za prevoz in namestitev.

Zelo malo naprave za večino mobilnih telefonov, GPS, iPod, PDA in drugih nizko-moč naprave s primernimi polnjenje zahteve.

Moč: 120W (skupaj) Vhodna napetost: 12V / 24V

Izhod: 5V / 1000mA

Delovna temperatura: 0°-60°

Relativna vlažnost: 5%-70%

Vžigalnik za cigarete velikost: 7.5 x 2,5 cm / 3-palčni x 1' palčni

Linija dolžina: 70 cm / 27.6 palčni

Barva:črna

Material:plastika Vsebina Paketa:

1*Avtomobilski cigaretni vžigalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki