1 Kos Akrilnih Nohtov Krtačo Najlon, Akril Krog Nail Art Krtačo Plastični Ročaj Manikura Orodja Ličila Dobave Dodatki

1 Kos Akrilnih Nohtov Krtačo Najlon, Akril Krog Nail Art Krtačo Plastični Ročaj Manikura Orodja Ličila Dobave Dodatki

w2696

Novo

Na zalogi

€2.26 €1.45
Količina

Oznake: silikonski ščetka za nohte, sable nohtov krtačo, chrome nohtov krtačo, krog swatch nohtov, fancy nohtov krtačo, odstranljiva ščetka za nohte, ovčje kože ščetka za nohte, naravni ščetko za nohte, čopič ščetkanje nohtov, okrogle kovinske nohtov krtačo.

Opis:

Čopiči so izdelani iz najlona.Nemoteno ročaji so polne tekočine in sijoče pisane glitters, ki bo pretok, ko ga uporabljate.

Čopiči so izdelani iz najboljšega Najlon.Čopič dlake so dovolj močni, da push in oblikujejo akril, vendar prožno in mehko, da vam mehko na dotik

Ščetke funkcija fine točke ali oster rob, da se prepreči delitev.Ščetka za nego & nasveti s pravilno nego in čiščenje, lahko zagotovi svoj ščetke imajo daljšo življenjsko dobo.

Material:Akril

Barve:2#,4 #,6 #,8 #

Teža:22.0 g

Paket Je Vključeno:

1 kos nohtov krtačo

Opomba:

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, dejanska velikost je lahko nekoliko drugačen. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<