Univerzalni Umivalnik Obiskov Ene Strani Možganov Filter Pop Up Kopalnico Umivalnik Možganov Plug Za Preprečevanje Vonja In Rje

Univerzalni Umivalnik Obiskov Ene Strani Možganov Filter Pop Up Kopalnico Umivalnik Možganov Plug Za Preprečevanje Vonja In Rje

w25953

Novo

Na zalogi

€3.13 €1.88
Količina

Oznake: crossbody trak za telefon, plug korito, korito možganov čepi, vigo korito, odcejevalnik, odcedimo umivalnik, globoko korito, odcejevalnik, kopalnica plug, gm možganov plug, nadomestni trak za casio, možganov plug tuš.

Značilnosti:

1. Enostavno čiščenje: Ta izdelek se lahko odstrani in očisti, to je zelo priročno za čisto in gladko površino omogoča čiščenje enostavno.

2. Dobre kakovosti: Ta izdelek je narejen iz nerjavečega jekla in silikona za preprečevanje značilen vonj in rje.Silikon je dobro tesnjenje uspešnosti in nerjavečega jekla ni enostavno rje.

3. Splošno: dnu nit, premera ta izdelek je o 35mm, ki je primeren za večino bazenov in je zelo praktičen in udoben.

Opis:

Ta izdelek je narejen iz nerjavečega jekla za preprečevanje vonja in rje.To je zelo priročno za čiščenje in je primerna za večino bazenov.

Specifikacije:

Funkcija: Pop-up drainer

Slog: sodobno

Material: Baker + Nerjavnega Jekla + Silikona

spodaj nit, premera:35 mm

Paket Je Vključeno:

1X bazena odklonijo jedro

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki