Božični Okrasek, Osebno Preživela Družino Okraski Prikriti Strani Opranega Visi Drevo Santa Claus

Božični Okrasek, Osebno Preživela Družino Okraski Prikriti Strani Opranega Visi Drevo Santa Claus

w2546

Novo

Na zalogi

€3.17
Količina

Oznake: hous notranje opreme, hiša posodo družine, hiša otrok velik vrt, hiša očala camry 2011, hiša kartice, datum izdaje, hiša dekoracijo državi, houndstpoth pulover veat, hiša kartice končni sezone, hiša božič brezšivne.

Značilnosti:

1.Edinstveno Božično Okrasje,Osebno Ime Božični Okrasek s Prazno klobuk in transparent.Lahko uporabite DIY pero prilagodite priimek na Božični okrasek .

2.Nudimo družino 3-6 ljudi, dolžine približno 9 cm Božično Dekoracijo.Prilagodite svoje ime in Božično sporočilo za vsakogar, da želijo jim zdravje in srečen vsak dan v novem letu.

3.Lepe Vzorce in Ustvarjalnih Modelov,Lepe in čudovite vzorce, posebne elemente, spomnimo se težko obdobje, ki je minilo v tem letu.Hkrati to tudi pomeni srečo v prihodnosti.

4.Kreativna Božična Darila za svojo Družino,Naš Božični Okrasek kit je na preprost slog.Odlično Božična Darila za Svoje Sosede, Razširjene Družine, Prijatelj, Çlani Cerkve in stari Starši.

5.Vsak obesek bo opremljen z DIY podpis pero, lahko napišete vaše novoletne želje ali družine, prijateljev želje ali imena.

Opis Izdelka:

Ime: Božič družinski obesek

Tip: Obesek

Material: PVC

Velikost: kot prikazano

Namen: Božični okraski

Področje uporabe: primeren za Božično dekoracijo v stanovanjih, nakupovalnih centrih, kvadratov, supermarketih, trgovinah in na drugih mestih

Paket Vključuje:

1*obesek(DIY pero)

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo drugačen od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

3. 1.00 cm=0.39"

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki