X-TEAM Brushless Motor 3660 1900KV BLDC Motor Electromotor za 1/8 RC Avto Buggy 500-650 mm Čoln 80 mm ERS Nadomestni Rezervni Del

X-TEAM Brushless Motor 3660 1900KV BLDC Motor Electromotor za 1/8 RC Avto Buggy 500-650 mm Čoln 80 mm ERS Nadomestni Rezervni Del

w2496

Novo

Na zalogi

€34.10 €21.14
Količina

Oznake: brushless ers, ers rc, motorna rc 1900, ers, ers jet, 12v motor, 3665 brushless motor, ekipa x, yalu bldc motor, ccw ers.

Specifikacija:

Znamka: X-TEAM Ime Izdelka: Notranja Rotacija Brushless Enosmerni Motor Model No.: XTI-3660-1900 Velja za: 1/8 RC Avtomobili (Buggy), 500-650 mm RC Plovila in 80 mm ERS Materiali: Kovine + Magnet Barva: Zelena Max Moč: 1700 W Max Napetost: 31 V Max Tok: 55 KV (MIN/Volt): 1900 Premer: 36 mm (1.42 palca) Dolžina: 60 mm (2.36 palca) Gred Premer: 5 mm (0.197-palčni) Dolžina Razširitev Gred: 15 mm (0.59 palca) Plug: Ø 4 mm (0.157-palčni), pozlačeni Neto Teža: 240 g Pakiranje Polje: 15 cm x 7.5 cm × 6.5 cm Pakiranje: Motorna × 1 Logistika, Embalaža, Način: Valovit Papir Polje Logistika Teža: Pribl. 350 g

Toplo vas Pozove, da Vse Naše Drage Stranke

O Naši Izdelki:

Smo strokovni proizvajalec brushless DC motor za RC modeli na Kitajskem in se lahko zagotavljajo najbolj kategorije, specifikacij in modelov brushless motor.Če ne boste našli motorna morate v naši trgovini, prosim, pustite nam sporočilo na www.kooncept.si.Obstaja velika verjetnost, da bomo lahko pomagali.Prosim, ne hitenja na dopust!

O Sprejemu Preverite

Preden se prijavite za parcelo, prosimo poskrbite, da bo dostava polje je nepoškodovano in popolna, pregled za kupljeni element, ki je sama po sebi še boljši.

O Naših Storitvah:

1. Ponovno Pošlji & Vračilo Če prejeti element ni isto, kot je opisano ali zdrobljen med prevozom, bomo poslati izdelek ali pa vračilo plačila, kot je bilo zahtevano. 2. Izdelek Vrniti ali Exchange Bomo sprejeli vaše zahteve za izdelek vrniti ali exchange brez razloga v roku 7 naravnih dneh po pošti prejeli.Vendar pa vljudno prosim, upoštevajte, da boste morali privoščiti relativne stroške vrnitve ali exchange ladijski pod tem pogojem. 3.Q & A (1) Če obstaja kakršna koli vprašanja o izdelkih ali naše storitve pred nakupom, prosim, pustite nas sporočil Ali-Express, vam bomo odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času (zaradi časovne razlike). (2) Če je katero koli pritožbo po pošti prejeli, se obrnite na našo trgovino manager ali pustite sporočilo na Ali-Express, ali nam pišite.Vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur. 4. Poziv Dostava Smo proizvajalec sam izdelkov v ponudbi.Park je veliko in hitro dostavo se lahko dogovorili. 5. Pospeševanje Prodaje Bomo aktivno sodelovali na festivalu promocijskih dejavnosti in drugih dogodkih, ki jo je začela Ali-Express.In bomo tudi izvirajo naše lastno promocijo dejavnosti aperiodically.Postali naš sledilec prejemati novice o naših pospeševanja prodaje, ali pa preprosto dodajte kot elemente za voziček je zagotovo dobičkonosno za vas, in toplo pozdravil z nami. 6. Debelo Kot rečeno, smo proizvajalec sam izdelkov v ponudbi.Trgovina je na voljo za vse predmete.Če je poizvedbe, prosimo, obrnite na našo trgovino manager ali pustite sporočilo na Ali-Express. (E-poštni Naslov:[email protected] ATTN: G. Wang)

O Plačilu:

- Ali-plačati, da je sprejemljiva. - Vse glavne kreditne kartice, ki so bile po varnih plačilnih procesor DEPOZITNI so sprejemljive.Prosimo, upoštevajte, da se DAVČNA in DDV NISO vključeni v postavko cene ali stroškov pošiljanja.

O Povratnih Informacij:

1. Da bi nam pomagali izboljšati kakovost naših izdelkov in storitev, vaše mnenje je iskreno pozdravil in zelo pomembno za nas, prosimo, rezervni nas nekaj sekund svojega dragocenega časa, da pustite nam povratne informacije, in vaš kupec kažejo, slike ali videoposnetke, ki so še boljši.Vaše pozitivne povratne informacije (5 zvezdic ) in kupec kažejo, bo velika spodbuda za nas in zelo cenjen. 2. Vsi naši izdelki so opravili izredno strog nadzor kakovosti procesa za zagotovitev njihove visoke kvalitete in bomo poskušali težko, da bi vam najboljše storitve skupaj z našimi logistični ponudniki.V primeru naše izdelke ali storitve žal ne dosežejo vaših pričakovanj, da bi bilo zelo veliko dozo za nas.Ampak prosim, ne hitite, da nas pusti nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo vzeli resno zaskrbljenost na svojo pritožbo, poskusite rešiti težavo hitro in storiti vse, kar je mogoče, da odpravi svoje nakupovalne izkušnje v naši trgovini.Prosimo, prijazno in potrpežljivo čakati, da je naš odziv.Najlepša hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki