11 mm 10yards/veliko Visoke kakovosti! Prevleka silver kroglice verige privlačne in razumno ceno

11 mm 10yards/veliko Visoke kakovosti! Prevleka silver kroglice verige privlačne in razumno ceno

w2131

Novo

Na zalogi

€15.05 €12.04
Količina

Oznake: fancy nosorogovo pokal verige, nosorogovo pokal roll, zelena nosorogovo pokal verige, cystal nosorogovo pokal verige, nosorogovo pokal verige ss4, nosorogovo verige trgovin, bleščice okrasnih pokal verige, nosorogovo pokal verige srebrna, elastični nosorogovo pokal verige, aqua nosorogovo verige pokal.

Informacije O Izdelku

Ime Izdelka: Biser Okrasnih Verige

Material: ABS,Okrasnih

Velikost: 11 mm

Package: OPP vrečko,10yard/veliko

Barva: Kot Slika

Uporaba Za: Stranka Dekoracija,Poročni Obleki ,Nevesta Šopek, Dekoracijo,Doma Dekor

Prikaz Izdelka

Barvno Odstopanje

Sem naredil svoje najboljše, da ustreli najbližje barvnih tonov, kot sem lahko, vendar pa bo nekaj barve razlika.Prosimo, navedite + - dodatek za barve, ki je prikazana tukaj, kot nekateri računalniški monitorji se lahko nekoliko razlikujejo.Merjenje z roko, zato +-1mm napaka je dovoljeno

O Ladijski

1.Ponavadi mi ladje, ki jih na Kitajskem Post Air Mail, ki bo 7-50 dni, da pridejo, glede na različne države.Za podrobnosti se, prosimo, obrnite na nas.

2. Če vaše naročilo je več kot USD, 180, vam bomo ponudili Hiter Način Dostave, Namesto Kitajska Post Air Mail, in ne bo vam zaračunamo dodatnih stroškov.

O Po Meri Pristojbine/Stroški

Tukaj naša cena je samo za postavke, ki niso vključno z morebitnimi po meri pristojbin, ali kateri koli drugi davki.To je kupcev lastno odgovornost, preden ponudbe, prosimo, obrnite, da bo jasno.

Povratne informacije:

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.Torej, če imate kakršno koli vprašanje.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

2. Ne oklevajte v stik z nami koli.Ker bo hvaležen in koristno za nas.

3. Prosim, ne zapusti nas, Negativne ali Nevtralne povratne informacije naključno !.Hvala

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki