Sodoben nordijski led kamen nordijska svetilka obesek luči kuhinja lestenci domačo razsvetljavo obroč za svetilko, spalnica, dnevna soba

Sodoben nordijski led kamen nordijska svetilka obesek luči kuhinja lestenci domačo razsvetljavo obroč za svetilko, spalnica, dnevna soba

w2045

Novo

Na zalogi

€281.22 €224.97
Količina

Oznake: 220v dinamo magnet, strani 220v dinamo, shell obesek svetilke, 220v dinamo turbine, 220v 50 w dinamo motornih, dinamo 220, kolo dinamo 20w, preprost obesek svetilke, krožna obesek svetilke, obesek, prstan svetilke.

opomnik

★Za preprečevanje požara, električnega udara ali osebne nesreče, prosimo, skrbno, da bi naslednje elemente:

1. Namestitev in ožičenje mora zaposliti izkušenega in strokovno osebje, da delujejo po različnih standardnih postopkov.

2. Pri nameščanju ali napeljave, mora stikalo izklopite in ne živijo delovanje je dovoljeno.

3, je treba prebrati navodila in vse vrste varnostnih materialov v podrobnosti pred namestitvijo izdelka.

4. Ne poškodujete vodnikov in drugih skritih objektov, ko vrtanje ali vrtanje lukenj v steno.

5. Po namestitvi, prosimo, skrbno preverite, ali vse luči, ki so zaklenjeni, in ali so vse luči, ki so pritrjene na strop.

Zahteva za kupce

O pošiljki:

Tam so vse tiste, ki se lahko fotografirali.Če ni določen, lahko so poslani na isti dan.

Če ne, bomo razložiti, da vas zahtevano obdobje gradnje, strokovni, redni gradbeništvo obdobju je samo 5-8 dni, če obstaja kakršen koli zamudo, lahko plačate del zneska, za zagotovitev vaše zadovoljstvo in vedite

O prevoza:

(1) Če ni posebnih zahtev, bomo dobaviti blago v obliki dostava oddelek, ker je na splošno ugodna in prevoz čas, je splošno 3-7 dni, odvisno od prihoda čas različnih mestih, tovorne pošiljke služba, plača se ob prihodu, kar pomeni, da mora stranka dvigni blaga, ki jih sam na lokalni pošiljke oddelek pošiljke oddelek, in specifična lokacija pošiljke oddelek lahko le potrdijo, da pridejo v mesto, kjer se nahaja stranka, vendar ne morejo biti prepričani, da pridejo v regiji, kjer se nahaja stranka, zato mora naročnik izbrati dostava obliki ladijskega ministrstvo samo, ko on/ona lahko to dvignili,

(2) če stranka ne more dvigni blaga v osebo, prosimo, izberite express dostava in plačilo blaga po prihodu.Če želite določiti kurir podjetje, prosimo, pojasnite vnaprej.Če ni nobene razlage, mi bo izbral naključno, stranka ne sme imeti nobenega ugovora.

(3) logistično podjetje ne vodijo naše podjetje.Smo ponavadi naletijo na primere, kjer osebje express dostava ali logistična podjetja imajo slab odnos.Prosimo za razumevanje več.Menim, da z vašo potrpežljivost in kakovostno komuniciranje in razumevanje, bomo rešiti vse neobičajne težave.

O prejema blaga: ob prejemu blaga, morate preveriti, ali je videz je dobra in jo mora prejeti blago sami.V primeru nesreče med prevozom, se obrnite na nas na prejemanje spletnem mestu, vam bo načrt takoj po poškodovano mesto pogoji.

Če ni posebnih razlogov, družba je odgovorna za škodo in kupca ni potrebno, da nosi nobene odgovornosti ali izgubo.

Ko je po-prodajnih storitev se izdelki prodajajo, jih bo treba po-prodaje, za dolgo časa (rok je 3-5 let, in plačani storitvi, bodo zagotovljena kot običajno zunaj obdobja hrambe.) Prosimo, potrdite prejem blaga v času po tem, ko jih je prejela.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času in pomagali vam bomo v najkrajšem možnem času.Če imate kakršna koli vprašanja po prejemu izdelka, prosimo, da ne bi negativno komentar ali impulzivno komentar, ker vaše nesreço.Obrnite se na nas v času, bom z vsem srcem vam po-prodajnih storitev za dokončanje transakcije, srečno.Kupci ne smejo zahtevati, da vrne blago zaradi tveganja v prometu.Za poškodovane dele v promet, bomo ponovno izdajo njih po potrditvi.

Čas dostave je zato, ker smo integrirani v fizične trgovine, spletna trgovina, prosimo, da se prepričajte, da ste z mano ali blaga so na voljo, preden boste vzeli reda: čas dostave je približno 24 ur; to traja 5-8 dni za prilagajanje in proizvodnjo blaga.

Vsi izdelki v naši trgovini so javno ceno, prosim, distributer/inženiring storitev za navedek stanja online.

O fotografije vseh fotografij blaga v naši trgovini so sprejeti v naravi, vendar pa zaradi moje slabe ravni ali fotoaparat številka faze, se bojim napak, in barvo blaga, ki je predmet dejanskega izdelka.

Embalaža, izdelki so skrbno pakiran s posebno osebje iz tovarne Oddelek.So pakirani v debele pene škatle in škatle, ki so zelo varna in trdna.Bomo da lesene škatle za težka tovorna.Prosimo, bodite prepričani.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas v času in pomagali vam bomo, da v času.

Način plačila: Alipay spletne transakcije, logistika, zbiranje, preverjanje, gotovinsko transakcijo, ter brez povezave nakazilu so vse sprejemljivo.

Tel: 18576614337; ; G. Wang

shenzhen Weiju Lighting Technology Co., Ltd.

Pojasnite

Običajno:

Poudariti: na poudarjajo se lahko prodajo vodnik ceno izdelka ali prodajo, ki je bila prikazana za izdelek.To ni izvirno ceno in je samo za referenco.

Ununderlined: v ununderlined postavka je prodajna cena proizvoda na Kitajskem spletni strani.Posebne transakcije, je odvisno od izdelka, sodelovanje v dejavnosti ali spremembe zaradi uporabe uporabnika kuponov.Končno posla, ki je predmet poravnave strani.

V aktivni toplo-up članica:

Poudarjajo: označuje prodajna cena proizvoda v tekočih dejavnosti, toplo-up članici, ne prvotne cene.Posebne transakcijske cene se lahko spreminjajo zaradi uporabe uporabnika kuponov in končne poravnave strani prevladajo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki