Nepremočljiva Tuš Zavesa S Kavlji 3D Slikoviti Slap Gozd Tiskanje Krajine Tuš Zavesa Kopalnica Kopalna Zavese 180 CM

Nepremočljiva Tuš Zavesa S Kavlji 3D Slikoviti Slap Gozd Tiskanje Krajine Tuš Zavesa Kopalnica Kopalna Zavese 180 CM

w19626

Novo

Na zalogi

€19.23 €11.53
Količina

Oznake: pripomočke fizike, lučka svetilnik, pripomočkov za lažji, losi delov avtomobilov, mac ličila nw20, osram prostih delovnih mest, kako sklede, itx consol primeru, m moški sluga.

Poliester KAKOVOSTI, IZDELANO - Izdelani iz vodoodpornega poliestra, elastično.Omogoča zasebnost in dekorativne pritožbe, uporabite z ali brez zavese linijskih.Dežni PLAŠČ NEPREMOČLJIVA TEHNOLOGIJA - Didihou tuš zavesa je vodoodbojen.To zunanja oblika dežni plašč nepremočljiva tehnologije, ki so omogočile vodo, da enostavno drsenje off in se upreti namakanje, delujejo popolnoma brez linijske.ENOSTAVNO ČIŠČENJE - Po uporabi obrišite z vlažno krpo, da bi podaljšal življenjsko dobo tuš zavesa.

EDINSTVEN OBLIKOVALEC UMETNINE z ODLIČNO FUNKCIJE -- Ne skupne običajno tuš zavesa lahko našli nikjer.Smešno vzorec tuš zavesa sprejel digitalni tisk tehnologijo, visoko ločljivostjo slike in žive barve privablja veliko ljudi oko.

Specifikacije :

Material: 100% Poliester Tkanine Funkcije: vodoodbojen, ne bledenje barv Velikost: 180x180CM/180x200CM

Paketu: 1 x Tuš Zavese, 12 x Plastične Kljuke

Značilnosti:

1.A Mora imeti Tuš Zavesa

Žive barve in rustikalni videz enostavno, da se ujemajo vsi slogi kopalnico.

2.Žive Barve Navodila za Nego: Pralni stroj za hladno vodo z blagim detergentom in obesite, da se posuši.Bi bilo bolje očistiti s obrišite po tuš, nizka vsebnost železa; Ne belila in sušilnih suho.Barva bo ostal lep in živahen let. 3.Visoke Ločljivosti in Digitalni Tisk, Širjenje letalskega elegance v kopalnica, spalnica in dnevna soba itd. 4.Super Material, Material: 100% Poliester Tkanine, ki Zagotavlja zasebnost in dekorativne pritožbe, uporabite z ali brez zavese linijskih. 5.Nepremočljiva Teksturo Vodnih kapljic kroglice gor, tako kot seme biseri tekoči na strežniku lotus listi, vaš dom pa bo čisto in svežo s tem nepremočljiva tuš zavesa iz Didihou.Poleg tega je to tuš zavesa je čiščenje in vzdrževanje lažje. 6.12 Rje dokaz Kovinski Grommets, tuš zavese ukrepi 180x180CM/180x200CM za široko polno zajetje.Ob njegovi okrepljeno vrh glave, zavese zagotavlja 12 rje-odporne kovine grommets, da bo izravnalo vključeni tuš kljuke ali druge dekorativne kljuke.Kovinski grommets spodbujanje lažje obešanje in dolgotrajno moč.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki