168W Nohtov Svetilka Profesionalna UV Lučka Lak za Lase Manikira Pedikura Nail Art Strojno Orodje za Gel nohte Sušenja

168W Nohtov Svetilka Profesionalna UV Lučka Lak za Lase Manikira Pedikura Nail Art Strojno Orodje za Gel nohte Sušenja

w1919

Novo

Na zalogi

€17.27 €12.95
Količina

Oznake: led smerniki k14 nisan, vžigalnik kovinski rdeče črno, led smerniki lada 2104, roza papir iz slame zlato, g935f polnjenje vrata veliko, led smerniki jeep 1pcs, g950f frp bypass 9 0 u5, svetlejši vzorec, avto ključ, lažji karen marihuane.

168W Nohtov Svetilka Profesionalna UV Lučka Lak za Lase Manikira Pedikura Nail Art Strojno Orodje za Gel nohte Sušenja

Podrobnosti:

Gel nohtov luči s funkcijo auto-senzor za vklop/izklop (brez stikala): Roke, vklopi luč na; Roke ven, se obrne lučka ugasne. 168W UV Lučka LED skrajša čas sušenja za več kot 50%

10s, 30s, 60s, 99s 4-časovnik nastavitev za nadzor sušenja čas za vsako plast, velik LCD zaslon za prikaz sušenja čas jamstva vam nail art delo varno in udobno

Dovolj prostora za zdravljenje 5 nohti na enkrat, jih lahko posušite s celo roko ali nogo enakomerno vključno s palcem na enkrat, in brez skrbi straneh ne sušenja

UV lak svetlobe skoraj ozdravljiva za vse geli za nohte, kot so UV terapija gel, podaljšan gel, LED za nohte, gel, itd.Vse nadlak in podlak za gel nohte, vključno z nohtov UV-lepila, laki za kiparstvo gel in LED gel nohtov

Ta UV-LED lučka za nohte, ne samo najboljša izbira za manicurist, ampak je lahko tudi odlično darilo za materinski dan, Valentinovo, Rojstni dan, Božič, in Poroka

Kako Uporabljati:

1. Nanesite tanko plast Gela za Nohte v skladu s svojimi navodila za uporabo s čisto, suho nohtov brez dotika cuticle ali koži, ob nohtih.

2. Zdravljenje pod LED/UV lučka za nohte, kot na vaše gel lak je zahteve.

3. Prosimo, upoštevajte, da sušenja čas odvisne od gel za nohte blagovne znamke.Za najboljše rezultate, izogibajte se gibljejo roko preveč, dokler zdravljenje ni zaključeno.

4. Če gel lak je malo lepljivo po zdravljenju, prosimo, obrišite vašega nohti z nežnim čistilnim ali drgnjenje alkohola, da se znebite lepljiv ostanek ostane zadaj.Uživajte svoje lepa manikura ali pedikura z našo lak za lase!

Specifikacija:

Velikost: 23.5 x 20 x 8 cm/9.25 x 7.87 x 3.15 palčni

Moč: 168W

Val dolžina: 365+405nm

Žarnice: 42pcs

Razpoložljive Barve: modra, zlata,

Na voljo Slog: ZDA, EU

Povejte nam barvo, ki jo želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x UV Lučka

1 x Adapter

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Neustrezne elemente morate vrniti v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, kontaktirajte Nas, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<