Elektronski Mouse Trap Nadzor Podgana Morilec Varno Zatiranje Miši Električni Glodalcev Zapper 66CY

Elektronski Mouse Trap Nadzor Podgana Morilec Varno Zatiranje Miši Električni Glodalcev Zapper 66CY

w17783

Novo

Na zalogi

€28.37 €20.14
Količina

Oznake: elektronski podgana zapper, miš podgana past, morilec podgana, podgana zapper, električni past, morilec miško, morilec miši, miši past, miško morilec podgana past, miško past.

Elektronski Mouse Trap Nadzor Podgana Morilec Varno Zatiranje Miši Električni Glodalcev Zapper 66CY Postavka Specifikacija: Značilnosti:

Set z varnostnimi zaščitno stikalo,da bi preprečili napake električnega udara, da oseba,

Zagotavlja visoko napetost elektronski šok ubiti podgana,nonpoisonous,varno in zanesljivo

Mikro-elektronskih vezij tehnologija za oblikovanje izdelkov,nizke moči consumptiom,ki je primerna za dolgo življenje delovanje

Nizko bettery navedba

Uporaba:Jedilnica,Cookroom,Spalnica,Pisarna,Hotel,vse Kraje, ki se Običajno Pojavijo Podgane

Enostaven za Uporabo: Enostavno priključite na napravo, s pogojem, kartice ali vstavljanje baterij, nanesite majhno količino vabe, kot arašidovo maslo, itd., nato postavite Elektronski Podgana Past na želeno lokacijo in moč, ki jo na.Elektronski Podgana Past bo oddajajo 7000V šok, ko glodalcev vstopi v past, takoj ubijanje glodalcev.Lučka utripa, ki označuje podgana je bila exterminated in jo je treba zavreči.Kot nalašč za hiše, skladišča, tovarne, trgovski kuhinje, itd.

Napredna Pametna Tehnologija Zaznavanja: Elektronsko Podgana Past je opremljen z napredno glodalcev tehnologija zaznavanja, ki zagotavlja, da so podgane in vseh drugih glodalcev se takoj ubili, brez kakršne koli možnosti za pobeg.Dela za Miši, Podgane, Veverice in druge podobne glodavci.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Specifikacija:

Velikost: 22x10.5x13cm

Delovna Napetost: 110V 60HZ

Tip Baterije: 4 x Baterije 6V

Električne energije: ≦1000mA

Statični delovni tok: ≤50uA

Visoka napetost delovni tok: ≤380mA

Visoka napetost napetost: 6000 ~ 8000V

Visok pritisk čas nastanka: 2 minuti

Paket Vključuje: 1x Elektronski Glodalcev Nadzor Past

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki