Prvotne Fotoaparat Objektiv Stekla Okvir Kritje velja Za Xiaomi 9SE mi 9 MP Fotoaparat Obroč Okvir za Nadomestne dele

Prvotne Fotoaparat Objektiv Stekla Okvir Kritje velja Za Xiaomi 9SE mi 9 MP Fotoaparat Obroč Okvir za Nadomestne dele

w1750

Novo

Na zalogi

€8.41
Količina

Oznake: amoled mi9, huawei p7, mi 9 dotik, prikaz xiaomi mi9 se, zaslon mi, lcd mi9, prikaz mi9, mi 9 zaslon, lcd mi 9, mi.

Opis:

Združljiv Model:Za Xiaomi 9/9SE Vsak element, ki bodo pregledani, preden bomo to ladjo Smo pack vsak element skrbno in jih v dobrem stanju, je Ta postavka zgolj kot sliko .Ne vključuje drugih delov Package: *1 x Prvotne Fotoaparat objektiv Stekla Okvir Za Xiaomi 9 9SE

www.kooncept.si Standardna Dostava

1.Alibaba uradni logistika Pravočasnost hitrejši in varnejši!www.kooncept.si Standardna Dostava Zagotavljajo učinkovito sledenje pošiljkam številko!(Predlagamo, da se odločite www.kooncept.si Standardna Dostava ) 2.Alibaba uradni zavezo, da mora biti blago dobavljeno na 60 dni(Brazilija 90 dni),če se še vedno ne prejme blaga, se obrnite na nas pravočasno in bomo vračilo ali poslati. 3.Prosim, ne odprete izpodbija v 60 dneh, če imate kakršno koli vprašanje, pls, vas prosimo, da se obrnete na nas ,potrudili se bomo, da bi vam pomagali ,hvala! 4.Da bi olajšali dostavo,prosimo, da navedete svoje polno ime,hvala vam! 5.Pred prijavo za parcelo, prosimo preverite, ali je izdelek poškodovan, če najdete poškodovano, prosimo, da zavrne podpis za to, in fotografirate, da nam povratne informacije, Zavrne nasilno prevoza , smo lahko uporabljajo za poštni urad za nadomestilo! 6.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj. 7.Če ste dobili in tako kot naše elemente,pozitivni oceni je zelo cenjeno in hvala za vašo podporo. 8.bomo vam popust pri naslednjem naročilu, če pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.. 9.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu. 10.Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus Samo en dan za sledenje,Če ste mislih, vas prosimo, izberite drug logistika zavezujemo se, da Bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki