AOFO Luksuzni Bluetooth Smartwatch Anti-Abrasion HD Zaslon na Dotik Nepremočljiva Daljinsko vodene Kamere Pedometer Spanja Monitor

AOFO Luksuzni Bluetooth Smartwatch Anti-Abrasion HD Zaslon na Dotik Nepremočljiva Daljinsko vodene Kamere Pedometer Spanja Monitor

w17322

Novo

Na zalogi

€58.93
Količina

Oznake: barva ole, prst merilnik kisika, spo2, moč trakovi wifi, dolgo moči trakovi, merilnik kisika, impulz, oled krog, razširitev smart, moč smart trakovi.

Opis izdelka

To je visoka kakovost pametne zapestne pazi, da ponuja različne uporabne funkcije in storitve, ki olajša vaše delo in prosti čas dejavnosti z brezhibno smart pralni funkcionalnost.To je popolnoma združljiv s pametnimi telefoni in je kot nalašč za notranjo in zunanjo uporabo.

Funkcija:

Popolnoma združljiv z različnih pametnih telefonov (Android in Apple IOS sistem)

Model: FJN-3

Bluetooth: Bluetooth 4.0

Pomnilnik: RAM:128M,ROM: 64M

Dotaknite se Zaslona: Kapacitivni zaslon na dotik

Velikost zaslona: 1.3 palčni

Ločljivost:240*240 slikovnih pik

Bluetooth funkcije: vključuje bluetooth narečje in nastavitve.

Spremenite slog menija prikaza, prikaz ure.

Pedometer: Podpora

Srčni Utrip: Podpora

Zmogljivost baterije: 210mAH

Čas pripravljenosti: 180hours

G-SENZOR: Podpora

Zvočnik: Podpora

Slika podporo:PNG、JPG

Podpora MP3、MP4 lokalni igranje

Jezik: Kitajski, Angleški, Španski, Italija, Francoski, Portugalski, Turški, Ruski, Nemški.

Package Vsebina:

1x Pametno gledati

1x polnilec

1x Uporabniški priročnik

plačilo 1. Plačate lahko s Visa, MasterCard, Western Union, QIWI, Maestro, PayPal in bančno nakazilo.Počakajte.Vsa plačila na www.kooncept.si obravnavajo Alipay. 2. Plačila in provizije ne vključujejo lokalne davke, ali nekaterih drugih uvoznih dajatev. 3. Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, se lahko obrnete na www.kooncept.si Storitev za Stranke na spletu.Brezplačna dostava Na splošno, večina naših izdelki so na zalogi in vaše naročilo bo dobavljeno v roku 1-3 delovnih dni od www.kooncept.si za preverjanje plačila.Vendar pa, v primeru, da je hot-prodaje izdelkov, ki so začasno prazna, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času zahteva podaljšanje ali spremembo drugih predmetov ali nekaj predlogov.Poprodajne garancija Smo uradni www.kooncept.si trgovine vse izdelke v naši trgovini so 100% prvotne, bomo preverili blaga skrbno, pred dobavo, in poskušajo zagotoviti, da blago, ki so dobri.Če izdelek, ki ga prejmejo, ne ujemajo z opisom ali je kakovost slaba, prodajalec obljubi, da ga lahko vrnete pred zaključkom naročila (kliknite "Potrditev prejema" ali potrdite zgoraj) in dobiti vračilo poslovnih kit.Vrnitev ladjar stroškov, ki bodo plačane za vas.Druga možnost je, da lahko izberete, da izdelka in pogajanja znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.Povratne informacije se zanašamo na vaše zadovoljstvo z uspehom, tako da vaše povratne informacije je nujno pomembno za nas.Če ste zadovoljni z nakupom, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in mi bo pustil pozitivno oceno.Če ne boste zadovoljni z izdelkom, nas, prosimo, kontaktirajte pred odhodom negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem za vas, upam, da imate dober nakupovalno izkušnjo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki