Tesnilnih mas, Odstranjevalec Orodje Izločevalniki Orodja 18 Različnih Velikosti 28pcs Silikonski Izločevalniki Orodja Komplet Kuhinja Kopalnica Spalnica Nadstropje

Tesnilnih mas, Odstranjevalec Orodje Izločevalniki Orodja 18 Različnih Velikosti 28pcs Silikonski Izločevalniki Orodja Komplet Kuhinja Kopalnica Spalnica Nadstropje

w1692

Novo

Na zalogi

€10.81 €7.57
Količina

Oznake: deepcool 120 mm osvetlitev, zapnite palmistry, globoko val perujski pletenic, zapnite stanja 240, znana blagovna znamka moških loafers, zapnite preobsežne, zapnite pistacija, cheongsam lolita lopov, deepness slušalke magnet.

Značilnosti:

Kot nalašč izločevalniki orodje

V izločevalniki šoba lahko pomaga popravilo sklepov in čiščenje preostalih lepilo, lahko enostavno nemoteno in zapolniti vrzeli, bi se izognili zmedi in neenakomernih barv, s čimer se izboljša kakovost aglomeracije in estetiko površine.

Različne velikosti

18 različnih velikosti šobe iz nerjavečega jekla lahko zlahka pokrili vaše lepljenje potrebe in zagotavljajo dobro tesnjenje učinek na različnih področjih in kotov.

Dobro tesnjenje

Idealen za pomožno orodje, ki je primerna za vse tesnilne operacije, zato je barva bolj gladko in zapolnjevanje vrzeli enakomerno.Primeren za profesionalno in ne-strokovno osebje.

Visoko-kakovostna orodja

Preprost postopek, izdelani iz trpežnega nerjavečega jekla in silikona, priročen in hiter za uporabo, prihrani čas in denar, in za večkratno uporabo, dolge življenjske dobe.

Široko paleto tesnjenje uporablja

To se lahko široko uporablja v kuhinjah, kopalnicah, rezervoarji za vodo, vrata, okna, kuhinje, kopalnice, korito sklepov polnjenje in zaključna dela itd.To je kot nalašč tudi v območjih z vogali ali vogali.

Specifikacije:

Postavka vrsta: Izločevalniki Komplet Orodja

Material: nerjavno jeklo+silikona

Barva: silver+bela+črna

Količina: 28pcs

Paket velikost: 30*19*1cm/11.79*7.47*0.39 palčni(L*W*H)

Teža: 150 g/5.29 oz

Package:

18*šobe iz nerjavečega jekla

1*lepilni trak

3*čopič

6*trdega silikona šoba

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki