Glamurozno Brazilski Poročne Obleke Z Dolgimi Šal Cape Čipke Appliques Vezenje Poročne Obleke Kratek Rokav Vestidos De Noiva

Glamurozno Brazilski Poročne Obleke Z Dolgimi Šal Cape Čipke Appliques Vezenje Poročne Obleke Kratek Rokav Vestidos De Noiva

w16527

Novo

Na zalogi

€187.76 €122.04
Količina

Oznake: grozd noge zapestnice, podatkovni kabel tip c hoco, podatkovni kabel xbox serije, datum obleko brezplačno ljudi, podatkovni kabel makibes g07, datamax 4308 tiskalna glava, podatki žaba xbox silicij, podatkovni kabel usb moški, 5m, datum obleko noč plaži.

Dobrodošli v Babyonlinedress

Kot profesionalni poročni obleki proizvodnje tovarne na Kitajskem, smo bili vključeni v predelovalnih dejavnostih in izpisovanja poroka & Moda Obleke za več kot 7 let.Smo lahko po meri kopija bi različnih poroka obleke, vključno slog, lahko nudimo vam visoko kakovost obleke in konkurenčno ceno.

Naši Tovarni Funkcija:

1. Odlična Kakovost - Vrhunski Tkanine, Posvetil Izdelave, so Natančne Meritve & Popolno QC sistem

2. Konkurenčna Cena - Več količinah, več popusta.

3. Hitra Dostava Pošiljko v roku 10 delovnih dni po naročilo.Običajno uporabljamo za pošiljko DHL način.Traja 2-4 dni, da dosežejo po vsem svetu.

4. Visoka kakovost saten Taffeta Šifon Organza Glede na različne obleko smo izbrane tkanine.

5. Celotno Vračilo brezpogojno za vse kakovosti izdaje .

6.Prosimo, upoštevajte,: ne bo nekaj barve razlika med naše resnične izdelkov in referenčne fotografije.In velikost toleranco, je 1 cm-3 cm.

7. Ne bomo se strinjajo s kupcem, ki se vrnejo po meri narejeno obleko nazaj.

Poročni accesspries za to poročno obleko

Vse druge poroko accesspries, prosimo, kliknite tukaj:

www.kooncept.si/store/group/wedding-accessories/614816_259096813.html?SortType=new_desc

Če ste izbrali po meri, da obleko, prosimo, pošljite nam te meritve seznam takole:

A. Bankrot =___cm

B. Pasu =___cm

C. Boki =___cm

D. Dolžina=___cm

E. Pod Prsi =___cm

F. Nastavek za Nastavek=___cm

G. Ramo, da se Bradavice=___cm H. Ramenski Pas=___cm

I. Ramen do Bokov=____cm

J. ramo ob Rami=___cm

K. Vratu=____cm

L. Biceps=___cm

Višina: od vrha vaše glave na tla(brez s motike)

Ukrep način:

Standardne velikosti

Šifon Barve Grafikon

Prosimo opozoriti,

A. poročno obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).Ponudbe je za eno obleko samo!!!

B. Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

C. Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost, Barvo (Brez Dodatnih Stroškov)

D. Prosim, dajte mi svoje exactitude velikost in barvo, kadar je dajanje nalog, in sem zelo vesela, da se postopek vrne, kadar je to potrebno ,da bi obleke zelo fit z vami !

E. Pred naročanja, prosimo, preberite ta seznam skrbno in vprašati vsa vaša vprašanja.Pošljete e-pošto .Bomo odgovorili na vaša vprašanja v roku 24-48 ur.

F. Kot vsi vemo, da smo samo kopiranje obleke, razen naše resnične vzorec obleke, zanje smo lahko\ \ 't obljubim, da lahko naredimo obleko, točno tako kot slike.Hvala za vaše razumevanje.

* Vse naše ponudbe so podprta s 100% garancijo na zadovoljstvo,če za vse reson niste zadovoljni ,ga lahko vrnete izdelek, da nas v to je original condiion za vračilo ali exchange.Preden mailing nam nazaj element,prosimo, kontaktirajte nas za podrobnejše vrniti&izmenjavo navodila.Se bomo vrnili ves denar, razen za odpremo in ravnanje pristojbin po tem, ko smo prejeli vaše vrnete elemente.

* Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila,Za spodbujanje zdravega Ali skupnosti,upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost storitve za stranke izredno.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo,vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki