Srčkan Baby Dekleta Big Miško Uho Klobuk Novorojenčka Risanka Beanies Headdress Otrok Skullies Dodatki Za Lase

Srčkan Baby Dekleta Big Miško Uho Klobuk Novorojenčka Risanka Beanies Headdress Otrok Skullies Dodatki Za Lase

w15599

Novo

Na zalogi

€3.78 €2.91
Količina

Oznake: korzet saten svila, korzet spandex 20, plašč modri žamet, dekorativne plinth, faloimitatory gej, er32 vretenu igre, dominakura naruto, corsa strani ogledalo, računalnik rtx 2080.

Opis *Novo in lepo oblikovanje *super darilo za vaše otroke, *Zaradi svetlobo in zaslon razlika,element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo za razumevanje.Poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

*Material:Microfiber *100% popolnoma nova in visoke kakovosti. *Posebno opremo za vašega otroka, kot nalašč za foto poganjki, ali za katero koli posebne priložnosti *Svetle barve jutranje svoje malo dete bolj srčkan *Obleka za 6 mesecev do 3 let starega otroka *Velikost:elastična *Da vaš otrok postane bolj v modi,privlačna,lepa,vaše otroke bo tako zelo všeč. * so lahko narejene za odrasle in otroke,lepo, po meri krila lahko fit vse posebne priložnosti,ali je to, da se nosi na vaš poročni dan, da accessorize vaše poročne obleke, svoje družice obleke,ali pa ga nosite kot porodniškega krila za pre-baby foto ustreli, ki napoveduje prihod vaš mali sveženj veselje je poseben spominek.

Paket vključuje 1 kos x klobuk Izdelkov Prikaži

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki