M12 Skozi Žarek Laserski Foto Senzor, Stikalo, PNP 5V/12V/24V DC Photoeye Fotocelico Senzor (I)

M12 Skozi Žarek Laserski Foto Senzor, Stikalo, PNP 5V/12V/24V DC Photoeye Fotocelico Senzor (I)

w1547

Novo

Na zalogi

€24.05
Količina

Oznake: rc senzor žice, photoswitch senzor, stikalo, fotocelico ulica, foto senzor, stikalo, omron svetlobni senzorji, laser npn, laser odmor, svetlobni senzor, laserski senzor, laserski žarek senzorja na prostem, laserski senzor stikalo.

IBEST M12 Valj Laser Skozi Svetlobni Senzor

1. Značilnosti:

* M12 laser foto stikalo, poraba energije ≤ 1 mw.

* Dolgo odkrivanje razdalja: 0-8M.

* Hiter odziv

* DC 10~30V dobave (ali DC 5V posebne naročiti) ; nazivni tok ≤ 200mA.

* NPN ali PNP izhoda; NO ali NC.

* Sposobnost dela pod sončno svetlobo brez vpliva.

* Direktne svetlobe: 2 mm light spot, lahko zazna, pločevinasta predmetov: arašidovo, baker nit...itd.

* Nickle prekrita medenina, IP67 ocen, vodoodporna.

* Prednost: laster stikalo oddajnik je majhna lučka pošiljanje kota, svetloba je koncentrirana in močna, sprejemnik je močna za prejemanje in povratne informacije, ki lahko dobili skozi dež, sneg, žaba, pesek...itd, da bi se izognili m okvare.

2. Naročanje Koda Model in Tip Type Material Izhod Izhodni Način Zaznavanje Razdalje Nakup LAS-T12NO8MD M12 Nickie Prekrita Medenina NPN NE SN=8M LAS-T12NC8MD M12 Nickie Prekrita Medenina NPN NC SN=8M LAS-T12PO8MD M12 Nickie Prekrita Medenina PNP NE SN=8M LAS-T12PC8MD M12 Nickie Prekrita Medenina PNP NC SN=8M Naše podjetje je professiona manufacutures od:

1, Senzorji: induktivni senzor bližine, kapacitivni senzor bližine, foto senzor, hall senzorja, barvo označi senzor in analogni senzor. 2, Digitalni merilnik: temperaturni regulator, digitalni števec, digitalni timer, digitalno frekvenco/tacho/linespeed meter, digitalni plošči merilnik, analogni plošči merilnik ...itd.) 3, S olid stanje rele: enofazni in 3 faze. 4, Rotacijski kodirnik in sklopke. 5, Različne vrste kablov in spojnikov..itd. 6, Tlak oddajnikov. 7, Varnostnih svetlobnih zaves.

Dobrodošli, da nas kontaktirate!

IBEST ELECTRICAL CO.LTD

wwwibestchinacom

1. Izdelek Bogati Naše podjetje se nahaja v Kitajska je največja trga na debelo.Vsak izdelek, ki ga potrebujete lahko poslali z mano izdelka, slike ali modeli.Dal vam bom najnižjo navedek v najkrajšem možnem času, in nato dal izdelek v trgovini za nakup. 2.Zagotavljanje Kakovosti Vsi izdelki, ki se prodajajo v trgovini so resnične, prosimo, bodite prepričani, da nakup!Če imate kakršna koli vprašanja o izdelku, se prosimo obrnite na nas na www.kooncept.si in vam bomo odgovorili v roku 12 ur! 3.Storitev Zagotavljajo Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in boste tudi dobili 5 točk povratne informacije. 4. Dostava Garancije Paket informacij se lahko izsledi nazaj.Če niste prejeli paket po 60 dni, se lahko obrnete na nas in vam bomo povrnili v celoti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki