Električna Krožna Žaga Pokrovček Ploščo Flip-Nadstropje Tabela Posebno Kritje Ploščo Nastavljiv Aluminija Vstavite Ploščo za namizna Žaga

Električna Krožna Žaga Pokrovček Ploščo Flip-Nadstropje Tabela Posebno Kritje Ploščo Nastavljiv Aluminija Vstavite Ploščo za namizna Žaga

w1530

Novo

Na zalogi

€25.96
Količina

Oznake: riel sierra krožna, pokrov za krožne, videl tabl, žago za kovine, pokrov makita, vusca električni polov, kovine aluminij, električne vtičnice tabela, srebro tabela vstavite ploščo, aluminijastih oblog.

Lesnoobdelovalnih namizna žaga Električna krožna žaga flip tabela DIY lesnoobdelovalnih tabela Lesnoobdelovalnih orodja Aluminija, pokrov

Paket vključuje: 1X krožne žage flip pokrov

O način plačila:

1) sprejemamo TT (Alipay od Western Union).Vse glavne kreditne kartice, se lahko vključijo prek varnih plačilnih procesor escow.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po oddaji naročila.

3) Če ne morete preveriti takoj po dražbi, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 3 dni.

Glede prevoza vprašanja:

1. Svetovni promet. (Razen za določene države in APO/FPO)

2. Obdelavo, da v času, ko je plačilo potrjeno.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Slike prikazane ni dejanski element in je samo za referenco.

5. Storitev prevoza čas je, ki jih upravljavec, razen ob vikendih in praznikih.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Mi bo sledil do blaga in odgovori, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljiti stranke!

7. Zaradi popis stanja in časovna razlika, se bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

O tarifi za plačilo različnih držav:

Lokalnih dajatev in davkov, če uvoznih dajatev in davkov, so določene v vaši državi/regiji, ste odgovorni za plačilo za njih, kot državljan.Če je vaše domače carinsko službo detains paket, bomo ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Povratne informacije o strankah:

Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti transakcij (podrobne ocene prodajalcev) z "odlično 5 zvezd" na eBay in pustite nam pozitivne povratne informacije.Po plačilu, bo naš sistem samodejno post povratne informacije.

Prosimo, počakajte 12 do 24 ur, da prejmete e-pošto odziv.Če niste prejeli naš odgovor, se znova pošljite vaš email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Razlaga o vrnitvi:

1. Od dneva prejema, imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnejo.Če imate to postavko za več kot 7 dni, se šteje, da se uporabljajo, in ne bomo se vrnete ali zamenjate za vas.brez izjem!Kupci in prodajalci morajo imeti polovico prevozne stroške.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo uporabite originalno embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev in vaš poštni naslov.

3. Mi bo vrniti celoten znesek protiponudb, da boste po prejemu izvirnega blaga in embalaža, vključno z vsemi deli in pribor.Tako kupci in prodajalci, bo prekličete express transakcije.Ali, lahko se odločite za zamenjavo.

4. Če izdelek ne ustreza oglaševanje zahteve, bomo nosi vse stroške dostave.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki