DIY cvetje listje metulji pero Prozorno Gumo Jasno Žig Album/Foto Album DIY Kartico, Kar Jasno Znamk

DIY cvetje listje metulji pero Prozorno Gumo Jasno Žig Album/Foto Album DIY Kartico, Kar Jasno Znamk

w148833

Novo

Na zalogi

€3.31
Količina

Oznake: jasno, okrogel žig, jasno svetlo žig, pike jasno žig, črna jasno žig, časopis jasno žig, jasno žig znamk, c jasno žig, z jasno žig, močna, jasna žiga, zahodni jasno žig.

DIY cvetje listje pero Prozorno Gumo Jasno Žig Album/Foto Album DIY Kartico, Kar Jasno Znamk

Velikost:11x20cm

Material:Silikon

DIOD:1pc/sheet

Fantastično za papir obrti,kartice, izdelava,vabilo,album dekor,Album DIY obrti projekta......

Plačilo : 1.Sprejemamo različne plačilne : Visa ,MasterCard ,Depozitni

Dostava Podrobnosti : 1.Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen pred nakupom. 2.Vsa naročila, bo poslana v roku 5 delovnih dni po plačilu potrditev.

3,Za pošiljko, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,na splošno bo tak 25-45 delovnih dni(v nekaterih državah je lahko veliko več) ,če morate blago zelo nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd .Bomo izračunati stroške pomorskega prometa za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo. 4, Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Warrenty & Garancija: 1. Nudimo polno vračilo denarja, če ne boste prejeli vašega naročila na naš obljubil čas.

2. Za kakovost izdelkov težave ,vas prosimo, da nas kontaktirate in nam s dokazil v roku 3 dni po prejemu .Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so samo za popravilo. 4. Vse izdelke je potrebno vrniti v prvotno stanje, da bi dobili kupnine ali zamenjavo izdelka.

5. Za predmete treba vrniti ,morate plačati za vračanje ladjar stroškov, sami Povratne informacije: 1.Vaše Povratne informacije so zelo pomembne za naš uspeh, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, hvala vam! 2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom vse nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki