24pcs Sladkarije Piškotki Darilne Vrečke Prigrizek in Pecivo Peka Paket Poroka, Rojstni dan Okraski za Božično Darilo Torbe Darilni Nosilci

24pcs Sladkarije Piškotki Darilne Vrečke Prigrizek in Pecivo Peka Paket Poroka, Rojstni dan Okraski za Božično Darilo Torbe Darilni Nosilci

w146466

Novo

Na zalogi

€3.37 €2.22
Količina

Oznake: ženske ravno nogavice, čevlji, ženske ravno čevlji-polna, ženske ravno 2020 čevlji, ženske ravno espadrille, ženske ravno h copate, ženske japonke pete, ženske japonke nike, ženske ravno čevlji odprta, ženske ravno čevlji par.

Opis:

Funkcija:

1.Božič načrt: adventni koledar je na Božič tematskih, vsaka darilna vrečka je natisnjena s številom in vrsto klasičnih Božičnih vzorci, kot so Božično drevo, bell, skladiščenje in jelena glavo, lepo izbiro v rdeči, zeleni ali rjavi, poln praznično vzdušje.

2.Material: naše Božično 24/31 dni odštevanje koledar je narejen iz klobučevine, lepo material je vzdržljiv in ni enostavno, da bi prekinil ali zbledi, lahko znova uporabite pa jih lahko za več let, z rdečim trakom, lahko preprosto obesite na kamorkoli želite.

3.Primerna priložnost: na adventni koledar je lep okras v vašem domu, ki vam lahko pomagajo odšteval 24/31 dni pred Božičem, ki lahko izboljša počitnice okus in prinesite udobno družinsko vzdušje v času vašega Božični praznik, in boste lahko uporabite tudi to, da okrasite vaše Božično zabavo.

4.Enostaven za uporabo: z dolgo pentljo, lahko preprosto obesite čutiti Božično darilo torbe za na steno, vrata, Božično drevo, kamin ali kateri koli drug primeren kraj, lahko tudi dal voščilnice ali malo daril v vrečke in uživajte v zabavno demontaže paketov z vašo družino.

Specifikacije:

Ime: Božič visi vrečko set

Material: počutil in trak

Ujemanje: 24 vrečke (glej podrobnosti za velikost) + 24 posnetke +2 Nalepke+Ene 10 metrov dolg bombaž vrvi

Velikost: 10*14 cm /13*18 cm

Teža: 250 g

Paket Je Vključeno:

Krpo vrečko *24, sponko, *24, nalepke, *2, vrv *1

Opombe:

Zaradi svetlobo in zaslon, slike in pravi predmet, ki bodo nedvomno napake, prosimo za razumevanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki