Samodejno Razred Digitalni Tiskalnik Tip formata A3 Pero EKO Tiskanje Pralni Okolju

Samodejno Razred Digitalni Tiskalnik Tip formata A3 Pero EKO Tiskanje Pralni Okolju

w1436

Novo

Na zalogi

€1 675.51 €1 558.22
Količina

Oznake: fotografijo za prenos, Prenosne Toplotne, sijajni foto papir roll, 230 g papir, pin tiskalnik, dnp, huawei žep tiskalnik, eva solar, lepilni papir tiskalnik, eva plošča.

Samodejno Razred Digitalni Tiskalnik Tip formata A3 Pero EKO Tiskanje Pralni Okolju

Specifikacije za AR-500

tiskanje model AR-500 tiskanja, velikosti A3+(320mmX420mm) Specifikacije 640×610×410 mm(W*L*H) Pakiranje velikost 660×690×470 mm(W*L*H) Neto teža 48 kg Bruto teža 53 kg hitrost tiskanja 173 sec(A3 foto) tiskanje višina 1-65mm Tiskanja Teža 8 kg print head cleaning način samodejni način prenosa USB2.0 ločljivost tiskanja 5760*1440dpi posebno črnilo 6 barvno oskrbe črnilo CISS moč AC220V/110V voznik WINDOW95/98/2000/NT/XP/7 delovno Okolje Temperatura:10 - 35degree,Vlažnost:20-80% pakiranje Anti-tlak karton

Pakiranje &Dostava

Obvestilo: T je pakiranje seznam ne vsebuje Polnjenje zaklad pladenj,pvc kartice pladenj, telefon primeru pladenj ,kitaro izbirčen pladenj,golf žogo pladenj,ect.Če vas zanimajo, ga , prosimo, pogodbo z nami.PS: Rip programska oprema je brezplačno za vas!

Če ni posebnih zahtev, tiskalnik, ki bodo dobavljeni v skladu z nazivno napetostjo kupca državi.

če kupec, ki imajo posebne zahteve, prosimo, navedite napetost, ki je potrebna sporočilo

Nakup Obvestilo:

1.Če ne boste zadovoljni z našimi tiskalnik v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli tiskalnik,smo lahko sprejmete vračajo stroji, pod pogojem, ne uporabljajte in ne vplivajo na naše sekundarne prodaje,vendar mora o tem obvestiti prodajalca in doseči soglasje vnaprej.Povrnili vam bomo le stroj sam plačila.Prevozni stroški in nazaj, krije kupec.

2.Vsi stroji so bili test strogo pred dostavo.vendar ne moremo absolutno preprečiti nenamerno škodo v tranzitu,če je povzročil kakršno koli vprašanje,prosimo, stik z nami in skupaj z našimi storitev za vzdrževanje.

3.Nudimo eno leto garancije:Vsi deli (razen tiskanja glavo ,črnilo črpalka in kartuš) vprašanja, na normalni uporabi bo zagotovil nove v enem letu (ne vključuje ladjar stroškov).Več kot eno leto, le zaračuna po nabavni vrednosti .Haiwn ponuja odličen servis in podporo.Z Haiwn tiskalnik, ki ga bodo prejeli Poučevanje DVD, Priročnik, tehnična podpora na spletu.

4. Zaradi stroja v vlogi, morate uporabiti poseben črnilo za tiskanje samo glave zagotavljajo dobro stanje ob nakupu, Po uporabi črnilo ,šoba za blokiranje, črpalk in opreme dobili jedke ali glavni odbor spali pri čiščenju šob v napačno smer, ne v okviru brezplačno garancijo.

5.mi bomo poslali priročnik in poučevanja video z package tiskalnika,če imate kakršno koli vprašanje med uporabo naprave se bomo poskrbeli spletna tehnična podpora.Prosimo, pripravite spletno kamero za pomoč naš inženir preveriti.Smo v proizvodnji tiskalnikov,Preko online preverjanje in vodenje,bomo lahko rešili vsa vprašanja.Vendar vzdrževanja proces potreb strank za sodelovanje.

6.Vzdrževanje brez dovoljenja in vodenja v našem podjetju je kupec bi prevzel odgovornost.

7.Blago mora biti podpisana s strani kupca sama.in preden se prijavite, če ste našli na zunanji pakirani je poškodovana, mora sprejeti fotografije kot dokaz in pisanje ", da je paket poškodovan med transportom" na tovorni list in odprete tudi tako, da paket, da preverite tiskalnik v sprednji kurir.Če tiskalnik izgled je ok, bomo poskrbeli tehnik za pomoč pri preverjanju online.Če je ugotovljeno, izvirni paket, ki nadomesti ali skupaj poškodovana, prosimo, da zavrne podpis.

8.Carinjenje pristojbine prišlo v uvoznic, kot so uvozne dajatve, itd., krijejo kupci.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<