Punch-brezplačno Zakonsko možganov Milo Polje Wall-mounted Kuhinja Dvojno mrežo Milo Rack Družino Kopalnica Rack

Punch-brezplačno Zakonsko možganov Milo Polje Wall-mounted Kuhinja Dvojno mrežo Milo Rack Družino Kopalnica Rack

w143156

Novo

Na zalogi

€12.00 €7.08
Količina

Oznake: oklepna xiaomi m3 poco, elegantna pero glavo pasu, armour black lobanja skp, armour smislu angleščina, bmw r 1150 rs težave, oklepna nano delcev, bmw, philips led luči, oklepna gume nosijo, armour camo hlače moški.

1. Barva razlika težava:vse blago, ki v naravi,poskusite, da bi barvo, videz blizu Pravi,na malo barva razlika ni mogoče, sprejemljivih za stranke prosimo, bodite previdni! Da bi se izognili super v nepotrebne denar zapravlja čas.

2. Velikost problem:prosimo, da kupci za nakup, preden podroben pogled na izdelek opis ali z našo predhodno sporočilo,premagal nakup, prosimo, navedite, kaj želite izdelek, barve in velikosti,v nasprotnem primeru bomo privzeto po naslov opis pošiljke.

3. Express problem:Express zaradi mesto razlikujejo,hitrost dostave je tudi v nasprotju. Še posebej naletela slabo vreme in obvezne počitnice,bodo zamude zamude pojav. Poleg kurirska podjetja vsaki odprtini prodajalec kakovosti je tudi v nasprotju,na bližnjem lahko zdi, da posamezne vtičnice prodajalec slab odnos ali parceli škodo,nekateri prodajalci ne morem napovedati, nepričakovanih dejavnikov. Skratka, da je nekaj slabo, prosimo, obrnite na nas,bomo aktivno s kurirsko podjetje za komunikacijo rešiti.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki