KUL! El Por Gorgrush Vrata, kip 27*22.5 *14.5 cm doprsni kip Dekoracijo znak kip rojstni dan, počitnice darila

KUL! El Por Gorgrush Vrata, kip 27*22.5 *14.5 cm doprsni kip Dekoracijo znak kip rojstni dan, počitnice darila

w135403

Novo

Na zalogi

€126.29
Količina

Oznake: els 27 različica, doprsni kip rimskega, kabel els 27 ford, kolo krog 27, strokovno smolo bankrot, figurice roman bankrot, za diagnostiko, avto els 27, led 27 točk, plastični roman bankrot, sadra bankrot roman.

KUL!El Por Gorgrush Vrata, kip 27*22.5 *14.5 cm doprsni kip Dekoracijo znak kip rojstni dan, počitnice darila fotografiranje končni izdelek je izbrana naključno, pogled na podrobnosti, da vedo, kako veliko težav in poliranje barve, tako da tovarne ne ljubi, da ne ....Velikost: 27 cm * za 22,5 cm * za 14,5 cm Teža: Ker je trdna, mase do 3,8 kg, plus embalaže, vsak pa naj bi bil približno 5 kg

Dostava:

. Kitajska Post Air Mail, Običajno 15-35 dni, da v večini držav.Ta način prevoza ni stabilna (Prosimo, da ne bi kot razlog negativne povratne informacije), V hong kong Post Air Mail bolje kot na Kitajskem Post Air Mail, Običajno to traja 12~30 dni.Če potrebujete nujno.vas prosimo, obrnite na nas, imamo nekaj boljši način za pošiljanje blaga za vas.

. Obstajajo tudi EMS (10~30days), UPS, Fedex, DHL s 5-8 dni, da pridejo za možnost.

. Ne bomo prevzema nikakršne odgovornosti za carinjenje, vljudno prosimo, da potrdite brisanje z vpisom carinski, če jih potrebujete kakršne koli papirja dela ali dodatno celinskih polnjenje in jasno, carinske, če je potrebno.

Prevoznik Ime

Oceno Časa, ki je v Tranzitu

Sledenje Storitve

DHL

4 do 8 dni

www.dhl.com

Fedex IE

4 do 8 dni

www.fedex.com

UPS

4 do 8 dni

www.ups.com

TNT

4 do 8 dni

www.tnt.com

EMS

10-30 dni

www.ems.com.cn

Post Air Mail

15-35 dni (včasih jih je mogoče več kot 90 dni )

Politika Vračanja 1. Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, vam lahko obrnete na nas, v roku 3 dni po prejemu izdelka; 2, element, ki mora biti v enakem stanju, kot je bil dobavljen, polno nadomestilo bo izdan v roku 3 dni po tem, ko smo prejeli izdelek, ki ne vključujejo poštnine in manipulativni stroški).povratne informacije 1. Vaše zadovoljstvo je naš končni cilj; 2. Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli, če imate kakršna koli vprašanja.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga; 3. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti posla in pustite nas pozitivne povratne informacije.Bomo naredili enako za vas.Če imate kakršna koli vprašanja, se najprej obrnite na nas, bomo dela z vami, da reši vse težave.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki